Naturistenavond van 18.30 uur tot 23.30 uur : zorg dat je bij aankomst je mondmasker bij hebt !
(andere voorzorgen zullen ter plekke voldoende bekendgemaakt worden, begeleiding is hierbij voorzien)

Waterplezier voor alle leeftijden:
We verwachten meer dan 500 naturisten voor dit evenement!

Geniet van de tropische hitte, het golfslagbad, glijbanen, peuterbaden van de bar, het restaurant, de bubbelbaden of laat u meeslepen door de stroming in het ontspanningsbad … voor elk wat wils!

Restaurant:
Je kunt eten in je favoriete outfit bij PALM BEACH CLUB.

Aqualibi’s bar / restaurant is toegankelijk vanuit het zwembad en biedt een assortiment producten voor alle smaken. De hele familie zal geluk vinden dankzij een reeks geschikte producten. Kom op elk moment van de avond eten na het proberen van de duizelingwekkende glijbanen en voordat u ontspant in de jacuzzi’s.


FBN avondprijs bij Aqualibi:
Voorverkoop via online winkel FBN:
Volwassenen: € 16

Kinderen tot 12 jaar: € 10

Gasten *: 18 € (zie onderstaande regels)

Bij de kassa dezelfde avond:
Volwassenen: € 18

Kinderen tot 12 jaar: € 12

Gasten *: 20 € (zie onderstaande regels)

Ongeduldig?
Boek snel je toegangsticket HIER

Nuttige en praktische info:

Aqualibi: Boulevard de I’Europe 100, 1300 Waver

Toegang met de auto: gratis parkeren.

Bereikbaar per trein: directe toegang, station Bierges-Walibi op 150 m.

Accommodatie in de buurt van het park verwelkomt u op reservering of volgens beschikbaarheid. Adressen & info HIER

Het waterpark is door FBN voorbehouden voor alle FBN-,verenigingsleden en gasten *!

Toegang op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart (FBN, NFN, DFK, FFN, BN, INF, etc.) en een identiteitskaart. Als gast moet u het ingevulde introducé-formulier, uw identiteitskaart en samen met het lid dat je vergezelt aanmelden aan de FBN-balie (* zie onderstaande regels)

Je kunt je ticket ophalen bij de FBN-balie bij de ingang, op vertoon van je geldige lidmaatschapskaart (FBN, NFN, DFK, FFN, BN, INF, … ..) en je ticket met QR-code . Het kan op papier afgedrukt of op uw smartphone worden getoond (zonder al te veel krassen ;-)) Elke code kan slechts één keer worden gescand, dus plaats uw QR-code niet op uw Facebook ;-))

* Gasten worden toegelaten als ze worden vergezeld door een aangesloten lid met een geldige lidmaatschapskaart en na het invullen van het document “Aqualibi Guest”. Elk lid kan een stel en hun kinderen meenemen als gast. De gast onderwerpt zich aan de FBN-gedragscode en verklaart dat hij nooit is vervolgd of veroordeeld voor seksuele delicten (meer info: www.naturisme.be). Persoonlijke informatie: Uw informatie wordt niet gedeeld met derden. We passen de FBN-privacy code toe op alle gegevens. U wordt opgenomen in ons digitale nieuwsbriefbestand. (meer info: www.naturisme.be).

Introducé FBN-zwemmen Download formulier

Link:

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben heeft de Nederlandse overheid een gedeeltelijke lockdown ingelast om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Er wordt vooral ingegrepen waar het risico op...

Athena Naturisme

Blog 22: Naturisme op het internet

Een Nieuwe blog van Nick en Lins (Naked Wanderings) voor Athena. Ook het naturisme heeft z’n weg naar het internet gevonden. Of dat wel zo’n goed idee was, daarover zijn...