Op 3 september 1970 huwden Paul en Rita. Gelet op hun verbondenheid met Athena stonden zij er op om het groot avondfeest op het terrein te vieren.
Robert en Irène, de ouders van Paul en tevens de oprichters van Athena,  steunden dit initiatief en er werd een grote tent gehuurd.
Vooral voor de familie van Rita was dit wel speciaal, zij kwamen voor het eerst op een naturistenterrein. Vrijwilligers zorgden voor een mooi buffet en de Athena-djs voor de nodige ambiance. Bij de aanwezigen, Michel en Jacqueline onze Parijse vrienden en Frans Mollaert die van 76 tot 80 zelfs president van de internationale federatie werd.
Maar eigenlijk was het natuurlijk een feest samen met zovele Athenavrienden.

Juni dit jaar.
Natuurlijk werd er bij stil gestaan dat het  50 jaar huwelijk naderde. Destijds vastgelegd voor goede en slechte dagen. En er waren vele mooie en goede dagen maar de laatste jaren zat het wat tegen. Rita moet dagelijks afrekenen met de vreselijke ziekte PSP. In combinatie met de Corona niet evident. Maar dit zou niet kunnen voorkomen dat het gouden huwelijk, met enkele beperkingen, gevierd zou worden samen met de Athenavrienden. In juni was er wel hoop dat de restricties zouden versoepelt worden, de grenzen waren weer open en alles deed vermoeden dat tegen september een beperkte viering mogelijk zou zijn.

Einde augustus
Helaas de pandemie is  in augustus weer opgeflakkerd en de maatregelen werden niet versoepeld maar aangescherpt. De viering zou indien ze binnen diende te gebeuren maar met een dertigtal personen kunnen. En dat kan natuurlijk niet, een keuze maken hebben we nooit gedaan. We hebben wel persoonlijke vrienden maar net zoals 50 jaar geleden zou deze viering volgens de Athenafilosofie er weer zijn voor iedereen.

Dus is er besloten om het feestje uit te stellen. We zullen er alles aan doen om van uitstel geen afstel te maken. Zondag vieren we enkel met kinderen en kleinkinderen volgens de Coronanormen. Maar weet dat die dag onze gedachten dicht bij jullie zullen zijn.

Rita en  Paul

Kalender

Nieuws

Helios

Als het eens wat meer mag zijn...

Deze zomer Glampen op Athena Helios? Vlaams Brabant heeft ontzettend veel te bieden. Prachtige cultuursteden als Leuven en Brussel liggen op een boogscheut van Helios. Je wandelt vanop de camping...

Helios

Athena Helios wint Blootkompas Award 2021

Athena Helios eindigt als tweede bij BlootKompas! Awards Zondag 11 april eindigde verenigingsterrein Athena Helios op de tweede plek bij de uitreiking van de BlootKompas! Award in de categorie ‘Beste...

Athena Naturisme

ACTIVITEITEN SEIZOEN 2021!!

ACTIVITEITEN SEIZOEN 2021!! Vol enthousiasme vliegen we er in. Ondanks de omstandigheden schotelen we jullie een heleboel leuke activiteiten voor: – Wellness – Sport – Concerten – Etentjes – vooral...

Le Perron

werken op Athena Le Perron

Wegens werken aan de toegangsweg ter hoogte van de slagboom kan je gedurende 3 weken niet met de auto op de camping. De werken starten op vrijdag 19 februari. Vanaf...