De Vakantiebeurs in Utrecht bestaat 50 jaar en natuurlijk zijn wij daarbij in het Blootstraatje. Kom ook van donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari 2020 naar Utrecht om inspiratie op te doen voor jouw volgende blote vakantiebestemmingen!
Bezoek Athena in het Blootstraatje!

De Vakantiebeurs in Utrecht bestaat 50 jaar en natuurlijk zijn wij daarbij in het Blootstraatje. Kom ook van donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari 2020 naar Utrecht om inspiratie op te doen voor jouw volgende blote vakantiebestemming!

Je komt op onze stand alles te weten over onze nieuwe verhuuraccommodaties op Athena te Ossendrecht, dingen om te doen in de Ardennen wanneer je verblijft op Le Perron en tips over Athena Helios de perfecte locatie voor je city trip naar Leuven en Brussel.
BOVENDIEN MAAK JE KANS OP EEN GRATIS VERBLIJF IN EEN SAFARITENT OF NIEUW  LUXE LIVING HUISJE

Heb je interesse in blootvakanties? Je vindt ons en andere aanbieders in het Blootstraatje in hal 7. Voor de derde keer organiseert BlootGewoon! samen met Internatuur dit themastraatje. In het Blootstraatje kun je al je vragen stellen, informatie vinden over allerlei verschillende vakantieoorden en zelfs alvast een vakantie boeken. Blader door de verschillende reisgidsen over blootvakanties en schaf ze direct aan.

Wie vind je nog meer in het Blootstraatje?

 • France4 Naturisme (Frankrijk)

 • Grottamiranda (Italië)

 • Internatuur (Reisbureau)

 • Koversada (Kroatië)

 • Le Betulle (Italië)

 • Le Clos Barrat (Frankrijk)

 • Monte o Barão (Portugal)

 • Natustar (Frankrijk)

 • Flevo-Natuur (Nederland)

 • Origan Village (Frankrijk)

 • Samonatura (Portugal)

 • The Natural Curaçao (Curaçao)

 • Vritomartis (Griekenland)

 • NFN (Nederlandse Federatie)

 • Athena (België / Nederland)

 • Casa de 5 Hermanos (Spanje)


Met korting naar de vakantiebeurs!
Leden van NFN Open & Bloot kunnen met korting naar de Vakantiebeurs. Bestel je kaarten via deze pagina en betaal slechts € 9,- i.p.v. € 10,- (vroegboekkorting) of € 15,- (aan de deur).
Bestel direct jouw toegangskaart
VOORDEEL

Met jouw NFN of ATHENA lidmaatschap help je mee om al die prachtige naaktstranden in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden.

Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland.

Met je jaarkaart heb je toegang tot alle blootlocaties en evenementen. Je krijgt onze magazines, kortingen en nog veel meer!

Beursactie lidmaatschap

Word lid van Athena op de vakantiebeurs Utrecht en krijg een sauna-entree cadeau.
Zo heb je je contributie meteen weer terugverdiend!
Spread the word!

Meet & Greet voor alleengaanden
Ga jij in je eentje op vakantie naar een blootbestemming? Of ben je dat van plan, maar vind je het eigenlijk leuker als je een reismaatje hebt? Of wil je eens horen hoe het op een singlereis is? Kom dan naar de Meet & Greet van Internatuur op de Vakantiebeurs. Reisorganisatie Internatuur geeft een presentatie over de komende singlereizen en aansluitend is er een borrel op de stand. Hier ontmoet je mensen die er net zo in staan als jij. Doel: elkaar leren kennen en wellicht een leuk reismaatje vinden.

Wat: Meet & Greet voor alleengaanden
Datum: zaterdag 18 januari om 18.00 uur
Waar: het theater in hal 9, Europa

Meld je direct aan voor de Meet & Greet voor alleengaanden

Openingstijden Vakantiebeurs
De Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht (in de hallen 7 t/m 12).

Donderdag 16 januari: 9.30 – 17.30 uur
Vrijdag 17 januari: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag 18 januari van 9.30 – 20.00 uur.
Zondag 19 januari van 9.30 tot 17.30 uur

Meer praktische informatie over de Vakantiebeurs

Kalender

Nieuws

Athena

Update maatregelen Corona virus

Het Covid-19 virus heeft op iedereen een grote impact. Eindelijk ook goed nieuws voor onze Belgische parken! Athena Helios en Athena Le Perron zijn sinds 8 juni weer open voor...

Helios

Programma 2020 Helios

Hier is het Athena Helios 2020-programma: Elke week worden er extra activiteiten aangeboden: sport, film, etc. Meer info en inschrijven: Kalender Helios

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...