Er is van 10 t/m 13 januari van alles te doen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Laat je informeren over nieuwe vakantietrends, ontdek prachtige locaties en proef culinaire hapjes. Zien we je daar?

Tweede editie ‘Blootstraatje’
Voor iedereen met interesse in blootvakanties organiseren BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN samen met reisbureau Internatuur en de Vakantiebeurs het Blootstraatje in hal 7. Vorig jaar was dit al een groot succes.
bezoek Athena in het ‘Blootstraatje’

In het ‘Blootstraatje’ beantwoorden we al je vragen over bloot recreëren en je vindt er informatie over mooie vakantieoorden.
Op de stand van Athena maken we graag kennis met je, kunnen we je alles vertellen over onze 3 naturistenparken in Nederland en België én kan je zelfs direct boeken.
Meer over de Vakantiebeurs >

Nog geen entreetickets?
Koop vóór 10 januari je tickets voor het reguliere tarief van slechts € 12! Na deze datum betaal je € 14,- (of € 15,- aan de kassa). Er zijn ook middagtickets, te gebruiken vanaf 13.00 uur verkrijgbaar vanaf €9,- en zelfs avondtickets, te gebruiken zaterdag vanaf 16.00 uur voor maar €8,-. Kinderen t/m 16 jaar die worden begeleid door een volwassenen, hebben gratis toegang tot de Vakantiebeurs.
Bestel nu je ticket >

 

Ook in het Blootstraatje…


Dit jaar vind je – naast

de volgende organisaties in het Blootstraatje:

Kalender

Nieuws

Athena

Blog 4: Een sauna voor de zomer

Nieuwe blog van Naked Wanderings voor Athena! Net zoals de sauna een alternatief biedt voor de naturist op minder mooie dagen, biedt het naturistenterrein ditzelfde alternatief voor saunabezoekers op zonnige…

Athena

JOnge NAturisten zoekt …

De jonge naturisten zoeken enthousiaste, gemotiveerde collega’s om uitstappen en activiteiten te organiseren voor en door de jeugd. JoNa staat voor Jonge Naturisten en verenigt Belgische jongeren en jongvolwassen naturisten…