De Coronacrisis woedt volop. Wij proberen zo goed en zo snel mogelijk in te spelen op de steeds veranderende maatregelen.

De laatste dagen krijgen we vragen van mensen die een verblijf geboekt hebben op Athena.
Onze boodschap is: Blijf ons steunen!
We gaan een uitdagende tijd tegemoet en kunnen uw steun daarbij gebruiken. Bovendien zal reizen in eigen land eerder weer kunnen dan een buitenlandse reis plannen.
En als je bij ons reserveert loop je geen enkel risico!

Hieronder het antwoord op volgende vragen:

  • Ik heb reeds een verblijf geboekt op Athena. Wat nu?

  • Kan ik risicoloos een verblijf boeken op Athena?

  • Hoe is de huidige situatie op Athena te Ossendrecht?

  • Hoe is de situatie op Athena Helios en Athena Le Perron?

  • Worden er al maatregelen getroffen voor de lente- en zomerperiode?


IK HEB REEDS EEN VERBLIJF GEBOEKT OP ATHENA. WAT NU?

U heeft een verblijf geboekt op Athena:

U kan uw reservatie zonde financiel risico behouden.
Wanneer door de lokale maatregelen geen toegang tot het park is toegelaten kan u uw reservatie omboeken naar een latere datum in 2020 (volgens de voorwaarden van nieuwe geplande data) daarenboven krijgt u een korting van 20 procent op uw nieuw geboekt verblijf.
Wenst u desondanks uw verblijf te annuleren dan krijgt u eventueel betaalde voorschotten volledig terugbetaald.
Indien wij uw verblijf van overheidswege moeten annuleren contacteren wij u om uw verblijf om te boeken of te annuleren.
Blijf ons steunen, zorg voor jezelf en voor elkaar!

KAN IK ZONDER FINANCIEEL RISICO EEN VERBLIJF BOEKEN OP ATHENA?
Blijf in de buurt en boek zorgeloos uw verblijf op Athena!

Blijf in de buurt en blijf ons steunen in deze moeilijke tijden.
Boek nu risicoloos uw verblijf. wanneer door de lokale maatregelen geen toegang tot het park is toegelaten, kan uw verblijf kosteloos geannuleerd worden.

Blijf ons steunen, zorg voor jezelf en voor elkaar!
HOE IS DE HUIDIGE SITUATIE OP ATHENA TE OSSENDRECHT?

Situatie Athena Ossendrecht

Zolang de Corona crisis in Nederland duurt zijn de volgende aanvullingen op ons reglement van kracht. Zij gelden voor eenieder die onze camping betreedt!
Athena Ossendrecht volgt hierbij de richtlijnen van de overheid, het RIVM, de NFN en Recron.

Noot: onderstaande informatie is gedateerd en dus doorgehaald. De meest recente berichtgeving ivm de getroffen maatregelen in Coronacrisis vind je op: update Coronamaatregelen Athena

Er dient te allen tijde een onderlinge afstand van tenminste anderhalve meter te worden aangehouden. Denk daarbij ook aan het betreden van de receptie, de douche-en wc-ruimten, het afwasgedeelte, de wasmachineruimte. Ook bij het wachten om deze ruimten te kunnen betreden dient u deze afstand in acht te nemen. (Groot)ouders zijn in deze verantwoordelijk voor hun (klein)kinderen.

Als u als passant aankomt zal de receptionist u een gedesinfecteerde toegangspas en alle nodige info omtrent uw verblijf overhandigen. Deze zullen op de balie worden gelegd zodat u deze zelf kunt oppakken. Nadat u deze heeft opgepakt zal de receptionist de balie schoonmaken.

Wij verzoeken u dringend om betalingen vooraf over te schrijven. Betalingen op de receptie verlopen bij voorkeur met pin en contactloos. Eventueel contant geld dient u op het bureau te leggen en eventueel wisselgeld dient u zelf van het bureau te pakken. Hierna zal de receptionist het bureau schoonmaken.

De receptie en de wasmachine ruimte mogen slechts door één persoon tegelijkertijd betreden worden. Op sanitaire ruimtes zal het maximum aantal personen geafficheerd worden. Alle sanitaire ruimtes worden regelmatig gedesinfecteerd.

Er zullen op diverse plaatsen flacons met desinfecterende gel beschikbaar worden gesteld, u dient hiervan gebruik te maken bij het betreden en verlaten van de diverse ruimten. Natuurlijk blijven deze flacons staan voor de volgende persoon.

Gedurende de Corona crisis is het om hygiënische redenen niet toegestaan om gereedschappen van de camping te lenen.

Laten we ons allemaal houden aan deze regels en hopen dat we snel weer terug naar normaal kunnen. Bovenstaande regels zullen daar ongetwijfeld aan bij dragen!
Wij wensen jullie een goede gezondheid toe!

Belgen, hou er wel rekening mee dat ten minste tot 5 april de grenzen gesloten zijn.

Activiteiten/events worden tot nader order en ten minste tot 1 juni geannuleerd.

Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar!
HOE IS DE SITUATIE OP ATHENA HELIOS EN ATHENA LE PERRON?

Situatie Athena Helios en Athena Le Perron

Verplichte sluiting tot minstens 19 april (hoogstwaarschijnlijk wordt deze periode verlengd tot begin mei)

Het nationale crisiscentrum geeft de duidelijke bevestiging dat alle kampeerbedrijven vin België verplicht moeten sluiten minstens tot 19 april 2020. Verwacht wordt dat deze termijn later zal verlengd worden.
Wat betekent dat? Alle kampeergasten dienen te vertrekken. Dat betekent dat naast toeristische passanten ook uw vaste jaargasten dienen te vertrekken naar hun woonplaats thuis.
Uitzondering inzake verblijf: enkel de zogenaamde “permanente bewoners”, d.i. mensen die in de lokale bevolkingsregisters ingeschreven zijn met hun domicilieadres op de camping, mogen nog verblijven op het terrein.
De gemeenten zijn belast met het politioneel toezicht op de naleving. Opgelet: er kan pv opgemaakt worden en dwangsommen opgelegd worden aan overtreders.
WORDEN ER AL MAATREGELEN GETROFFEN VOOR DE LENTE- EN ZOMERPERIODE?

Lente- en zomerperiode

Of u deze zomer kan afreizen naar het buitenland is nog zeer onzeker. Wij hopen echter dat reizen in België en Nederland in de loop van de lente terug mogelijk wordt. We hebben er nu al voor gezorgd dat je zorgeloos kan reserveren (zie tekst hierboven).

Wanneer de maatregelen versoepelen hopen we dat jullie ons blijven steunen en afzakken naar Athena!

De Athena parken zijn ruim van opzet.  de principes van social distancing kunnen bij ons dus gemakkelijk gehandhaafd worden.
Wij doen er alles aan om u binnen de door de overheid opgelegde maatregelen een ontspannen, deugddoende en gezonde vakantie te bezorgen.

je kan op Athena genieten van de rust en een zorgeloos verblijf, dichtbij huis in de natuur.

We spelen in op de maatregelen en denken nu aan bv. afhaalmaaltijden en aperopakketten, … tijdens de lente en zomerperiode.

Hygiene en mentale gezondheid blijven uiteraard van het grootste belang.

Stay safe!

Denk je aan vrienden, kennissen of familie die wel eens naturistisch op vakantie willen gaan, stuur dit bericht dan verder door.
Blijf ons steunen, zorg voor jezelf en voor elkaar!

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben heeft de Nederlandse overheid een gedeeltelijke lockdown ingelast om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Er wordt vooral ingegrepen waar het risico op...

Athena Naturisme

Blog 22: Naturisme op het internet

Een Nieuwe blog van Nick en Lins (Naked Wanderings) voor Athena. Ook het naturisme heeft z’n weg naar het internet gevonden. Of dat wel zo’n goed idee was, daarover zijn...