Op vakantie naar een land met zandstranden, ongerepte natuur, prachtige wandelgebieden en eeuwenoude steden met cafés vol heerlijke biertjes? Een land waar ze jouw taal verstaan en waar je ook nog eens vliegensvlug bent zónder te vliegen? België heeft het allemaal. En je kunt er ook nog eens prima in je blootje op vakantie.

Zo begint Joost Bos zijn 6 pagina’s tellend artikel over bloot in België. Hij trok in de nazomer van 2018 van Athena Ossendrecht via Athena Helios naar Le Perron.
Zijn relaas vind je in het zopas verschenen magazine UIT!. Dit magazine wordt door 58.000 naturisten gelezen.
Het is hier echt het verre buitengebied. Dichtbegroeid bos, weilanden met grazende bruine koeien en oude boerderijen. De weg voerde langs Roosendaal door de groene uitlopers van de enorme Kalmthoutse Heide. Het heet hier nog Nederland. Maar als de poort van camping Athena Ossendrecht dichtschuift, zijn de auto’s met Belgische kentekenplaten in de meerderheid.
Dat is nog niet zo gek; deze camping ligt op nog geen 50m van de Nederlands-Belgische grens.


—> wellicht kunnen we hier binnenkort het volledige artikel plaatsen.
Onze Nederlandse leden hebben het blad ondertussen ontvangen.

Het magazine ligt te lees op onze 3 Athena parken.

Laat de Zomer en de gele nummerplaten nu maar komen :-).

externe link: Dit lees je allemaal in de lente-editie van UIT!

 

Kalender

Nieuws

Athena

Leuk artikel in HLN

Meer jonge gezinnen pakken hun koffers niét om op reis te gaan. Naturisten op vakantie. Denkt u dan spontaan aan bruingebrande zestigers in een caravan? Tijd om dat beeld bij...

Helios

50 jaar Athena Helios

Nu zaterdag 6 juli viert Athena Helios haar 50ste verjaardag! Met een officieel gedeelte vanaf 11u en een ledenfeest voor alle leden vanaf 14u met volksspelen, beachvolleybal, … om af...