Athena ziet zich genoodzaakt om haar parken in België te sluiten tot ten minste 13 december.


Volgens het jongste Ministerieel Besluit rond COVID-19 dienen vakantieparken, verblijfparken en campings verplicht te sluiten van 3 november tot 13 december.
Alle gemeenschappelijke faciliteiten zijn afgesloten.

Uitzondering 2e verblijvers?
De uitzondering, voor 2e verblijvers, op deze verplichte sluiting voor vakantieparken en campings geldt enkel voor kampeervoorzieningen die zelfvoorzienend zijn (lees over eigen sanitaire voorzieningen beschikken). Enkel voor kampeerinrichtingen die dienen voor het gebruik door de eigenaar en/of diens huishouden, of door een huishouden dat er zijn gewoonlijke verblijfplaats heeft en enkel voor dit gebruik.
Wij hebben om verduidelijking gevraagd bij Toerisme Vlaanderen of toercaravans met een chemisch toilet zelfvoorzienend zijn en of de uitstortplaats voor het chemisch toilet als gemeenschappelijke faciliteit beschouwd wordt.

Zolang wij over deze zaken geen verduidelijking van Toerisme Vlaanderen hebben ontvangen is het voor ons onmogelijk om onze kampeerterreinen in België voor onze vaste gasten te heropenen. We houden jullie op de hoogte.
Nu worden wij dus helaas gedwongen om, tot nader inzien, onze parken voor enkele weken volledig te sluiten.

We moeten dit Ministerieel Besluit accepteren en respecteren en hopen dat we zo met zijn allen de verspreiding van het virus kunnen terugdringen. Zo zorgen we er samen voor dat we binnenkort weer naar onze geliefde plek kunnen.

Hou jullie goed!
Zorg voor jezelf en je dierbaren, behoudt de respectvolle naturistische geest en blijf alert.

Dan zien we elkaar binnenkort weer!

Heb je nog vragen: contacteer ons via mail

Kalender

Nieuws

Le Perron

Athena Le Perron Corona update

Vanaf zaterdag 9 januari zijn gasten met een jaarplaats terug welkom op Athena Le Perron. We hebben hiervoor de toestemming gekregen van de gemeente. Alle gebouwen moeten tot nader orde...

Athena Naturisme

Ze zijn er! Heb jij al een Athena dopper?

Doe jezelf of je parnter nog een cadeau en zet 2021 duurzaam in! Bestel nu de Athena dopper, je herbruikbare fles die wegwerpwaterflesjes overbodig maakt. Kleine dagelijkes handelingen. Zo simpel...

Athena Naturisme

Een feestelijke Kerstvakantie

Een huisje huren op Athena Ossendrecht is wellicht een fantastisch idee! Trek er tijdens de Kerstvakantie met je “bubbel” op uit en geniet van een deugddoende minivakantie. Bij ons vind...