Wist je dat je kinderen volledig gratis verblijven op Athena?

Kinderen tot 18 jaar die op Athena verblijven met hun ouders of grootouders verblijven gratis.

Indien zij overnachten betaal je voor je kinderen enkel toeristenbelasting.

 • Gratis dagrecreatie

 • Gratis overnachten camping

 • Gratis overnachten huuraccommodaties


Op onze autovrije parken hebben de kinderen de tijd van hun leven!
Ze vermaken zich urenlang op de kleurrijke speeltuigen, in de natuur, in het bos, in het kinderbad en in het zwembad.

naar:

 • Athena Ossendrecht
  Aan de Nederlands-Belgische grens, niet ver van Antwerpen vind je één van de prachtigste naturistenparken. Athena, 14 hectare groot, is zeer rustig gelegen in een heuvelachtige en bosrijke omgeving van het natuurgebied “Grenspark De Kalmthoutse Heide”.

 • Athena Helios
  Athena Helios, is een mooi plekje midden in een bos van Vlaams-Brabant op een boogscheut van Leuven. Het is buiten een camping ook een plaats waar de bezoekers aan het ruime zwembad kunnen genieten van de mooie dagen in de natuur.

 • Athena Le Perron
  Gelegen in de Ardennen vlakbij de Hoge Venen is Athena Le Perron de uitvalsbasis voor een avontuurlijke vakantie. Het uitzicht is adembenemend mooi.

Kalender

Nieuws

Athena

Update maatregelen Corona virus

Het Covid-19 virus heeft op iedereen een grote impact. Onze 2 Belgische parken, Athena Helios en Athena Le Perron zijn op dit moment gesloten voor bezoekers, vaste gasten met een...

Athena

Reserveren op Athena

Reserveren? Zo gedaan! U kan via ons reservatieformulier op eenvoudige wijze een reservatieaanvraag plaatsen voor een vakantiewoning, een safaritent of kampeerplaats. We adviseren u om tijdig te reserveren! “Mijn vraag...