Athena Helios

Welkom!
Het ruime zwembad, de parel van Athena Helios
neem de tijd op een boek te lezen
Schuif gezellig aan op onze "Auberge Espagnol"
het kinderbad voor de allerkleinsten
Onze spiksplinternieuwe safaritenten
Op ontdekking in het eeuwenoude Bertembos
Onze zeer ruime hondenweide
mini boerderij "Orphelia's home

Camping Athena Helios, een aangenaam plekje midden in een bos in Vlaams-Brabant, gelegen tussen Brussel en Leuven.Athena Helios is het hele jaar geopend en strekt zich uit over 5,5 ha bos.
Je kan er een paar dagen verblijven of gewoon een dagje komen ontspannen.

Naast kamperen, kan je genieten van mooie dagen in de buitenlucht, picknicken, relaxen bij het zwembad of een verfrissend drankje drinken op het terras van het clubhuis.

Tijdens het seizoen is het clubhuis het middelpunt van het park, waar vooral in het weekend tal van activiteiten plaatsvinden. Met tv, muziek, gratis WiFi, maar ook een pooltafel en bordspellen.

Voor de groene vingers hebben we verschillende moestuintjes waarop kan worden geteeld. Nieuwe creaties zijn altijd welkom.

We hebben ook aan uw vrije tijd gedacht. Het zwembad en het kinderbad, omgeven door een grote zonneweide, zullen jong en oud bekoren. De mini-boerderij en de speeltuin zullen uw kinderen verwelkomen en een groot deel van het park is gereserveerd voor sport: een beachvolleybalveld, 6 petanquebanen, een recreatietent uitgerust met pingpongtafels, een fitnessruimte, etc.

Kom een ​​weekend, een week of meer doorbrengen op een van onze grote kampeerplaatsen of in een van onze safaritenten. Twee comfortabele sanitaire voorzieningen, toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, staan ​​tot uw beschikking.

Welopgevoede in de gemeenschapllijke ruimtes aangelijnde honden  zijn welkom. Voor hen is er een grote hondenweide om vrij rond te lopen en te spelen.
“Sport- en ontspanningsliefhebbers, op Helios is het altijd vakantie!”

Technische gegevens

 • 5,5 ha bosrijk gebied

 • Het hele jaar geopend (van oktober tot april kunt u zich het beste vooraf aanmelden)

 • Ruime kampeerplaatsen met elektriciteit (+/- 10mx10m)

 • Sanitaire voorzieningen toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

 • Kleedruimte met kluisjes beschikbaar voor dagbezoekers.

 • Internationaal naturistenpaspoort verplicht (daglidmaatschap beschikbaar).

 • Honden (welopgevoed, aangelijnd) toegestaan.

 • Clubhouse – Bar

 • Gratis wifi

 • Zwembad – kinderbad

 • Spelletjes voor kinderen

 • Mini-boerderijAthena Helios
Grevenbos 2
3078 Meerbeek
+32 (0) 16 48 80 17
helios@naturisme-athena.org

Contacteer het park / routebeschrijving

Kalender

Nieuws

Helios

Als het eens wat meer mag zijn…

Deze zomer Glampen op Athena Helios? Vlaams Brabant heeft ontzettend veel te bieden. Prachtige cultuursteden als Leuven en Brussel liggen op een boogscheut van Helios. Je wandelt vanop de camping...

Helios

Athena Helios wint Blootkompas Award 2021

Athena Helios eindigt als tweede bij BlootKompas! Awards Zondag 11 april eindigde verenigingsterrein Athena Helios op de tweede plek bij de uitreiking van de BlootKompas! Award in de categorie ‘Beste...

Helios

Halloween Helios

Mis de Halloween Horror Show niet! (voor iedereen) Duft je het griezelkasteel van Helios te betreden? 15:00 Wedstrijd meest griezeligste pompoen. 18:00 Proef onze horrorsoep Bezoekersprijzen (dag bij Helios +...

Helios

Programma 2020 Helios

Hier is het Athena Helios 2020-programma: Elke week worden er extra activiteiten aangeboden: sport, film, etc. Meer info en inschrijven: Kalender Helios