Athena Helios

Op Athena kan je je perfect een dagje ontspannen, heerlijk genieten op het grote terras aan de bar, een verfrissende duik nemen in het zwembad, of een boek lezen op de zonneweide, het kan allemaal.  Hieronder vind je een overzicht van de dingen die je kan doen op Athena Helios.
de parel van het terrein: het mooie zwembad
het peuterbad voor de allerkleinsten

zwemmen

Vele dagrecreanten en kampeerders komen naar Athena Helios afgezakt voor het mooie en ruime zwembad, waar je in alle rust baantjes kunt trekken.

de eerste plantjes komen tevoorschijn

Tuinieren in onze moestuin

Sinds enkele jaren onderhouden de gasten van Helios een moestuin. Niet alleen de overbekende sla en pompoenen maar ook Sint-Janskruid en andere geneeskrachtige planten worden er gekweekt.

Sport en spel

Aan recreatie hebben wij ook gedacht: een groot gedeelte van het terrein is voorbehouden aan de sport. Wij hebben een volleybalterrein, 2 badmintonvelden, 6 petanquebanen en een recreatietent met pingpongtafels.

Het clubhuis: de ontmoetingsplaats

Het clubhuis is tijdens het seizoen het middelpunt van ons naturistenleven. Vooral tijdens de weekends is er veel te doen. Proef de streekbieren, speel een spelletje biljart of volg een sportevenement op tv.

Nieuws

Helios

Programma 2020 Helios

Hier is het Athena Helios 2020-programma: Elke week worden er extra activiteiten aangeboden: sport, film, etc. Meer info en inschrijven: Kalender Helios

Helios

50 jaar Athena Helios

Nu zaterdag 6 juli viert Athena Helios haar 50ste verjaardag! Met een officieel gedeelte vanaf 11u en een ledenfeest voor alle leden vanaf 14u met volksspelen, beachvolleybal, … om af...