Athena Helios

Op Athena kan je je perfect een dagje ontspannen, heerlijk genieten op het grote terras aan de bar, een verfrissende duik nemen in het zwembad, of een boek lezen op de zonneweide, het kan allemaal.  Hieronder vind je een overzicht van de dingen die je kan doen op Athena Helios.
de parel van het terrein: het mooie zwembad
het peuterbad voor de allerkleinsten

zwemmen

Vele dagrecreanten en kampeerders komen naar Athena Helios afgezakt voor het mooie en ruime zwembad, waar je in alle rust baantjes kunt trekken.

onze supergezellige Auberge Espagnol

Kom mee feesten op onze Auberge Espagnol

Het concept is simpel. De gezelligheid groot. De barbecue wordt aangestoken, je neemt zelf vlees/vis en groentjes mee, dranken kan je bekomen aan de bar.

de eerste plantjes komen tevoorschijn

Tuinieren in onze moestuin

Sinds enkele jaren onderhouden de gasten van Helios een moestuin. Niet alleen de overbekende sla en pompoenen maar ook Sint-Janskruid en andere geneeskrachtige planten worden er gekweekt.

Sport en spel

Aan recreatie hebben wij ook gedacht: een groot gedeelte van het terrein is voorbehouden aan de sport. Wij hebben een volleybalterrein, 2 badmintonvelden, 6 petanquebanen en een recreatietent met pingpongtafels.

Het clubhuis: de ontmoetingsplaats

Het clubhuis is tijdens het seizoen het middelpunt van ons naturistenleven. Vooral tijdens de weekends is er veel te doen. Proef de streekbieren, speel een spelletje biljart of volg een sportevenement op tv.

Kalender

Nieuws

Helios

kalender Athena Helios 2019 online

Oudjaar, biljart, Nieuwjaarsreceptie, zonnewende, countryavond, werkweekends, petanquetornooi, …  En niet te vergeten 50 jaar Athena Helios. We hebben al een heleboel data vastgeprikt voor 2019. Noteer de data alvast in…

Helios

Tropical evening op Helios

Omdat vorige week vrijdag zo succesvol en gezellig was kan je nu vrijdag 3 augustus opnieuw komen zwemmen onder de sterren. Nu is het thema: Tropical evening, kom een cocktail…