Athena Helios

Paasweekend 3 en 4 april

Op zaterdag openen we feestelijk het nieuwe seizoen met een heuse openingsavond. Ga vooral niet te laat slapen want de volgende dag heeft de Paashaas eitjes verstopt en kunnen de kinderen deelnemen aan de grote paaseieren zoektocht.

Open voor alle naturistengezinnen in België. Jong en oud kunnen vrij rondlopen in het park op zoek naar verstopte eieren.
Drank en snacks mogelijk (om mee te nemen).
Alle kinderen gaan naar huis met een zakje snoep (-12 jaar).

Gratis ingang:  op vertoning van uw naturisme-lidkaart voor het jaar 2021.

Vooraf inschrijven per e-mail naar
helios@naturisme-athena.org
Geef zeker het aantal volwassenen mee (+12 jaar), het aantal kinderen (-12 jaar) en uw club aan.

Corona is helaas nog steeds onder ons. Maar we kijken vol goede moed uit naar het seizoen van 2021.

Daarom zitten we op Athena niet stil. We plannen zoveel mogelijk activiteiten die, indien nodig, kunnen doorgaan in kleine groepjes in de buitenlucht. Zin om dit te ontdekken, boek dan nu alvast je verblijf.
Indien het vanwege de Coronamaatregelen onmogelijk is om af te reizen naar Athena wordt uw reservatie gratis geannuleerd.

Zoals altijd houden we rekening met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen, volg zeker onze socials via facebook.

Kalender

Nieuws

Helios

Athena Helios wint Blootkompas Award 2021

Athena Helios eindigt als tweede bij BlootKompas! Awards Zondag 11 april eindigde verenigingsterrein Athena Helios op de tweede plek bij de uitreiking van de BlootKompas! Award in de categorie ‘Beste...

Helios

Halloween Helios

Mis de Halloween Horror Show niet! (voor iedereen) Duft je het griezelkasteel van Helios te betreden? 15:00 Wedstrijd meest griezeligste pompoen. 18:00 Proef onze horrorsoep Bezoekersprijzen (dag bij Helios +...

Helios

Programma 2020 Helios

Hier is het Athena Helios 2020-programma: Elke week worden er extra activiteiten aangeboden: sport, film, etc. Meer info en inschrijven: Kalender Helios