Athena Helios

Safaritent (foto ter illustratie)
Safaritent (foto ter illustratie)
grondplan safaritent Helios
keuken sarfaritent (ter illustratie)
slaapkamer 2 met stapelbed
slaapkamer 1 met dubbelbed
interieur safaritent (foto ter illustratie)
interieur safaritent (ter illustratie)
Safaritent (ter illustratie)

NIEUW TE HUUR VANAF 04/05/2018

De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar.

Onze safaritent is daarom een heerlijk onderdak voor een eindeloze vakantie. Het echte kampeergevoel gecombineerd met het comfort van een hotelkamer: De stoere safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van 2 slaapruimtes. In de binnentent van 4 bij 4 meter is er ruimte voor het hele gezin.
De royale luifel van 2 meter biedt een heerlijke hangplaats. Hier vindt u verkoeling in de schaduw en is er genoeg ruimte om te loungen en gezellig te tafelen.

Douches en toilet vindt u in het nabijgelegen sanitairgebouw.

MEER INFO/RESERVEREN: SAFARITENTEN

Kalender

Nieuws

Helios

2e Zomer zonnewendefeest op Helios

Zaterdag 23 juni: Zomerzonnewende met vuurfeest en fakkeltocht op Helios. Breng jullie liederenboekje en muziekinstrumenten mee! Na het enorme succes van vorig jaar organiseert Athena Helios te Meerbeek voor de…

Helios

Nieuw: Safaritenten op Helios

NIEUW TE HUUR VANAF 04/05/2018 De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf. Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met…