Athena Helios

een zomer vol headliners en festivalfood. Cultuur beleven en culinair genieten
Beleuvenissen 13, 20 en 27 juli 2018
M-idzomer 2 t/m 5 augustus 2018
Hapje-Tapje 5 augustus 2018
Half Oogst 11 en 12 augustus 2018

Het Groot Verlof in Leuven?  Dat is een zomer vol headliners en festivalfood. Cultuur beleven en culinair genieten. Languit in het stadspark of aan de familiebar. En veel meer.

Beleuvenissen 13, 20 en 27 juli 2018

Drie heerlijke zomerse muziekavonden op de mooiste pleinen van Leuven, elk met een eigen vibe zodat je altijd wel je ding vindt. Met toppers uit binnen- en buitenland. Helemaal gratis.

M-idzomer 2 tot en met 5 augustus 2018

Het eigenzinnige cultuur- en muziekfestival voor wie net dat iets meer zoekt. In en rond Museum M, met een verrassende mix van muziek, dans, performance, film en expo’s.

Hapje-Tapje 5 augustus

Het oudste en grootste culinaire evenement van het land. Volg het smakelijke parcours door de binnenstad langs zestig standen met de lekkerste proevertjes. Proef de speciaalbieren op de Oude Markt, laat je verrassen door de topgerechten van klasserestaurants op de Grote Markt – Grand Place Gourmande – of geniet gewoon van de sfeer en de muziek.

Half Oogst 11 en 12 augustus

Een stevig stadsfestival in de Leuvense binnenstad, met speciale aandacht voor dans, beweging en urban culture. De eerste editie in 2016 was een schot in de roos, met fantastische optredens van onder meer Earth Wind & Fire en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zomerfilms

Film kijken in openlucht op bijzondere locaties in de stad.
verschillende dagen in juli en augustus 2018.

MEER IN DE BUURT VAN ATHENA HELIOS
Meer over Het Groot Verlof? Alle informatie op

Kalender

Nieuws

Helios

kalender Athena Helios 2019 online

Oudjaar, biljart, Nieuwjaarsreceptie, zonnewende, countryavond, werkweekends, petanquetornooi, …  En niet te vergeten 50 jaar Athena Helios. We hebben al een heleboel data vastgeprikt voor 2019. Noteer de data alvast in…