Athena Helios

een zomer vol headliners en festivalfood. Cultuur beleven en culinair genieten
Beleuvenissen 13, 20 en 27 juli 2018
M-idzomer 2 t/m 5 augustus 2018
Hapje-Tapje 5 augustus 2018
Half Oogst 11 en 12 augustus 2018

Het Groot Verlof in Leuven?  Dat is een zomer vol headliners en festivalfood. Cultuur beleven en culinair genieten. Languit in het stadspark of aan de familiebar. En veel meer.

Beleuvenissen 13, 20 en 27 juli 2018

Drie heerlijke zomerse muziekavonden op de mooiste pleinen van Leuven, elk met een eigen vibe zodat je altijd wel je ding vindt. Met toppers uit binnen- en buitenland. Helemaal gratis.

M-idzomer 2 tot en met 5 augustus 2018

Het eigenzinnige cultuur- en muziekfestival voor wie net dat iets meer zoekt. In en rond Museum M, met een verrassende mix van muziek, dans, performance, film en expo’s.

Hapje-Tapje 5 augustus

Het oudste en grootste culinaire evenement van het land. Volg het smakelijke parcours door de binnenstad langs zestig standen met de lekkerste proevertjes. Proef de speciaalbieren op de Oude Markt, laat je verrassen door de topgerechten van klasserestaurants op de Grote Markt – Grand Place Gourmande – of geniet gewoon van de sfeer en de muziek.

Half Oogst 11 en 12 augustus

Een stevig stadsfestival in de Leuvense binnenstad, met speciale aandacht voor dans, beweging en urban culture. De eerste editie in 2016 was een schot in de roos, met fantastische optredens van onder meer Earth Wind & Fire en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zomerfilms

Film kijken in openlucht op bijzondere locaties in de stad.
verschillende dagen in juli en augustus 2018.

MEER IN DE BUURT VAN ATHENA HELIOS
Meer over Het Groot Verlof? Alle informatie op

Nieuws

Helios

50 jaar Athena Helios

Nu zaterdag 6 juli viert Athena Helios haar 50ste verjaardag! Met een officieel gedeelte vanaf 11u en een ledenfeest voor alle leden vanaf 14u met volksspelen, beachvolleybal, … om af...

Helios

Onze stal Orphelia’s Home

Onze stal “Orphelia’s Home” We hadden op Helios nog een groot tuinhuis dat vroeger gebruikt werd als jeugdhuis én een droom om een sprookjesbos met kinderboerderij te maken. Dit jaar...

Helios

Hondenparadijs Athena Helios

Menig bezoeker van onze camping prijst onze hondenweide! Niet zo maar een klein stukje, een zakdoek groot, maar een serieuze grote driehoek waarvan de voorzijde 50 m bedraagt en de...