De jonge naturisten zoeken enthousiaste, gemotiveerde collega’s om uitstappen en activiteiten te organiseren voor en door de jeugd.

JoNa staat voor Jonge Naturisten en verenigt Belgische jongeren en jongvolwassen naturisten tot 35 jaar.
Wie zoeken we?
We zoeken enthousiaste, gemotiveerde jongdenkende vrijwilligers (M/V) die graag meewerken aan de weg om het naturisme voor de jongeren (tot 35 jaar) in België vorm te geven.
Je hebt een creatieve denkwijze en bent punctueel in je communicatie en je voorbereidingen. Organiseren en zaken tot een goed einde brengen geven je een kick. Je bepaalt zelf je tijd die je hierin steekt, maar doet wel wat je belooft. Bij moeilijkheden zit je er niet mee in om hier vlot over te communiceren. Samenwerken met anderen vind je leuk. Om te (helpen) organiseren houden we ons niet strikt aan de leeftijdsgrens tot 35 jaar. Wat wel noodzakelijk is, is dat je volledig kan inleven en meedenken met je doelgroep.

Wat is de bedoeling?
De bedoeling is om de uitstappen en activiteiten helemaal op de jongeren (tot 35 jaar) af te stemmen. Eenmaal per maand (ofwel eens om de twee maanden) samenkomen in een gezellige veilige omgeving voor een namiddag, avond, weekend, …vol gezelligheid. Soms kan dat heel actief sporten zijn, soms heel relaxend een sauna nemen. Zolang het maar afgestemd is tot je leeftijdsgenoten en dat het leuk en plezant blijft voor iedereen.

Wat wordt er verwacht?
Dat er een goeie voorbereiding is, want daarmee staat of valt alles. Tevens dient jouw activiteit ook naar de clubs en op de sociale media bekend gemaakt te worden en worden vragen via mail door jou beantwoord.

Er wordt verwacht dat alles in een vlot overleg gebeurt met het FBN (die zijn immers verantwoordelijk en rapen ook de facturen op 😉) Is het een lomp en log systeem? Nee, uiteraard hoef je geen aanvragen in te dienen of iets dergelijks, maar een simpele babbel, chat, sms, mail kan ook gewoon. Je krijgt de vrijheid (in de mate van het normale) om je ding te doen, je creativiteit te gebruiken.

Activiteiten hoeven daarom niet steeds naakt te zijn, maar staan wel steeds in teken van wederzijds respect. Naaktrecreatie is wel een belangrijke factor en zolang er geen provocatie naar de buitenwereld is en er geen seksuele ondertoon is, kunnen we out-of-the-box-denken.

Welke hulpmiddelen worden aangereikt?
Je krijgt de volledige steun van de federatie en dit zowel met raad, als met daad. We staan met een ploeg klaar om je verder te helpen om contacten te leggen, onze ervaring te delen met de sociale media, de juiste info te bezorgen, het budget te regelen, ….. wanneer jij dit nodig acht.

Uiteraard worden kosten die je maakt voor je vrijwilligersmandaat terugbetaald.

Toegang tot alle zaken die je nodig hebt om je als moderne, betrouwbare organisatie te profileren. (Facebook, mail, website, ….)

Heb je voor bepaalde zaken graag iemand van het bestuur mee (om prijzen te onderhandelen, of andere ondersteuning), dan is er altijd wel een passende persoon die met jou mee kan gaan.

Ja! Ik wil me aanmelden en meewerken aan die weg!
Vul op de website van de Belgische Federatie het docje in, onderaan op de pagina en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kalender

Nieuws

Athena

Update maatregelen Corona virus

Het Covid-19 virus heeft op iedereen een grote impact. Onze 2 Belgische parken, Athena Helios en Athena Le Perron zijn op dit moment gesloten voor bezoekers, vaste gasten met een...

Athena

Reserveren op Athena

Reserveren? Zo gedaan! U kan via ons reservatieformulier op eenvoudige wijze een reservatieaanvraag plaatsen voor een vakantiewoning, een safaritent of kampeerplaats. We adviseren u om tijdig te reserveren! “Mijn vraag...