JoNa: kampeerweekend Le Perron

Vanaf nu worden de activiteiten van JONA in onze algemene kalender opgenomen. Zo willen wij onze twintigers en dertigers op de hoogte houden van het reilen en zeilen van deze groep enthousiastelingen.
De activiteiten die door JONA worden georganiseerd worden in onze kalender voorafgegaan door JONA: …. .

JONA staat voor JOnge NAturisten en is een Belgische groep die zich specifiek op de twintigers tot dertigers richt. Ze zijn allemaal lid van één van de naturistenverenigingen uit België en fungeren rechtstreeks onder de vleugels van de Federatie van Belgische Naturisten.
Het aantal deelnemers aan een activiteit schommelt momenteel tussen de 10 en de 20 personen tussen de 18 en de 35 jaar. Koppels met kinderen zijn uiteraard ook meer dan welkom. Minderjarigen dienen wel vergezeld zijn van hun ouders.

link:

Om aan de activiteiten van JONA deel te nemen dien je lid te zijn van een vereniging:

Kalender

Nieuws

Le Perron

Bancontact op Athena Le Perron

Je kan nu ook pinnen op Le Perron.  Betaal vanaf nu, op de receptie, je verbijf, barkaarten of andere zaken met je bankkaart (bankpas). Makkelijk, veilig, comfortabel en snel. Wij…

Le Perron

Slagboom op Athena Le Perron

De spiksplinternieuwe slagboom op Athena Le Perron ziet er goed uit. Als je voortaan met de auto op Athena Le Perron wil dien je nu eerst bij Liliane een druppel…