JoNa: kampeerweekend Le Perron

Vanaf nu worden de activiteiten van JONA in onze algemene kalender opgenomen. Zo willen wij onze twintigers en dertigers op de hoogte houden van het reilen en zeilen van deze groep enthousiastelingen.
De activiteiten die door JONA worden georganiseerd worden in onze kalender voorafgegaan door JONA: …. .

JONA staat voor JOnge NAturisten en is een Belgische groep die zich specifiek op de twintigers tot dertigers richt. Ze zijn allemaal lid van één van de naturistenverenigingen uit België en fungeren rechtstreeks onder de vleugels van de Federatie van Belgische Naturisten.
Het aantal deelnemers aan een activiteit schommelt momenteel tussen de 10 en de 20 personen tussen de 18 en de 35 jaar. Koppels met kinderen zijn uiteraard ook meer dan welkom. Minderjarigen dienen wel vergezeld zijn van hun ouders.

link:

Om aan de activiteiten van JONA deel te nemen dien je lid te zijn van een vereniging:

Kalender

Nieuws

Athena

Naturistenvakanties Wereldgids

Net gepubliceerd: de « trotter » van de naturistenvakanties! EDITIE 2018. Nu te koop! Essentieel voor uw vakantie 41 landen • Meer dan 800 bestemmingen Met geschenken en kortingen op…

Le Perron

Ontdek het echte outdoorgevoel!

Vanaf € 35 per nacht. Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Dankzij…