De 25e edititie van het toernooi begint op zaterdag 16 september om 09.00 uur en zondag 17 september om 09.30 uur. De finale is gepland op zondag rond 14.30 uur (afhankelijk van de nog te spelen wedstrijden).

Aan het toernooi worden uitsluitend leden van naturistenverenigingen en individuele NFN
leden toegelaten, die in het bezit zijn van een jaarkaart met een geldig zegel. Er wordt gespeeld met gemengde doubletten volgens de regels van de N.J.B.B. De deelnemers zijn leden van verenigingen en individuele NFN leden afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. Deelnamekosten aan het toernooi zijn € 2,50 per persoon, verblijfskosten op terrein € 20,00.

Fotograferen en het zichtbaar dragen van piercings in de primaire geslachtskenmerken zijn op ons terrein niet toegestaan.

Gedurende het hele weekend zijn er broodjes, snacks, soep en een warme maaltijd op de
zaterdag verkrijgbaar.

externe links:

Kalender

Nieuws

Athena

Naturistenvakanties Wereldgids

Net gepubliceerd: de « trotter » van de naturistenvakanties! EDITIE 2018. Nu te koop! Essentieel voor uw vakantie 41 landen • Meer dan 800 bestemmingen Met geschenken en kortingen op…

Le Perron

Ontdek het echte outdoorgevoel!

Vanaf € 35 per nacht. Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Dankzij…