De 25e edititie van het toernooi begint op zaterdag 16 september om 09.00 uur en zondag 17 september om 09.30 uur. De finale is gepland op zondag rond 14.30 uur (afhankelijk van de nog te spelen wedstrijden).

Aan het toernooi worden uitsluitend leden van naturistenverenigingen en individuele NFN
leden toegelaten, die in het bezit zijn van een jaarkaart met een geldig zegel. Er wordt gespeeld met gemengde doubletten volgens de regels van de N.J.B.B. De deelnemers zijn leden van verenigingen en individuele NFN leden afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. Deelnamekosten aan het toernooi zijn € 2,50 per persoon, verblijfskosten op terrein € 20,00.

Fotograferen en het zichtbaar dragen van piercings in de primaire geslachtskenmerken zijn op ons terrein niet toegestaan.

Gedurende het hele weekend zijn er broodjes, snacks, soep en een warme maaltijd op de
zaterdag verkrijgbaar.

externe links:

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Weer voor een saunake?

Onze basic sauna te Ossendrecht is het ganse jaar 4 keer per week geopend voor al onze leden. De sauna bestaat uit een ruime saunacabine, een doucheruimte, een rustruimte en…

Athena

Athena Magazine 03/2017

Deze week ontvangt u uw Athena magazine in uw bus. met onder andere: Reisverslag: La Clapère Frankrijk Zorgeloos op reis Sauna Thermen Dilbeek, Londerzeel en Mineraal het zomerseizoen op Athena…