Er is van 10 t/m 13 januari van alles te doen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Laat je informeren over nieuwe vakantietrends, ontdek prachtige locaties en proef culinaire hapjes. Zien we je daar?

Tweede editie ‘Blootstraatje’
Voor iedereen met interesse in blootvakanties organiseren BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN samen met reisbureau Internatuur en de Vakantiebeurs het Blootstraatje in hal 7. Vorig jaar was dit al een groot succes.
bezoek Athena in het ‘Blootstraatje’

In het ‘Blootstraatje’ beantwoorden we al je vragen over bloot recreëren en je vindt er informatie over mooie vakantieoorden.
Op de stand van Athena maken we graag kennis met je, kunnen we je alles vertellen over onze 3 naturistenparken in Nederland en België én kan je zelfs direct boeken.
Meer over de Vakantiebeurs >

Nog geen entreetickets?
Koop vóór 10 januari je tickets voor het reguliere tarief van slechts € 12! Na deze datum betaal je € 14,- (of € 15,- aan de kassa). Er zijn ook middagtickets, te gebruiken vanaf 13.00 uur verkrijgbaar vanaf €9,- en zelfs avondtickets, te gebruiken zaterdag vanaf 16.00 uur voor maar €8,-. Kinderen t/m 16 jaar die worden begeleid door een volwassenen, hebben gratis toegang tot de Vakantiebeurs.
Bestel nu je ticket >

Ook in het Blootstraatje…

Dit jaar vind je – naast

de volgende organisaties in het Blootstraatje:

Kalender

Nieuws

Helios

Onze stal Orphelia’s Home

Onze stal “Orphelia’s Home” We hadden op Helios nog een groot tuinhuis dat vroeger gebruikt werd als jeugdhuis én een droom om een sprookjesbos met kinderboerderij te maken. Dit jaar...

Athena

De wereld van Sofie....

Verpreutst Vlaanderen? Sofie Lemaire vroeg hoe dat zit bij naturisten aan Koen Meulemans, voorzitter van de Federatie van Belgische Naturisten en Athenalid op Radio 1. De wereld van Sofie…. Radio...

Helios

Hondenparadijs Athena Helios

Menig bezoeker van onze camping prijst onze hondenweide! Niet zo maar een klein stukje, een zakdoek groot, maar een serieuze grote driehoek waarvan de voorzijde 50 m bedraagt en de...