genieten met een fikse korting in dit wellnessparadijs

Donderdag 29 november 2018 vindt de BlootGewoon! Relaxdag bij Thermae 2000 plaats. Leden en introducées kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad, tot rust komen in de diverse sauna’s, ontspannen tijdens een weldadige massage of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook?

Boordevol activiteiten: wat kun je verwachten?
De standaard dagentree geeft je de hele dag (van 09:00 tot 23:00u) toegang tot alle faciliteiten van het wellnesscentrum. Daarnaast kun je deelnemen aan belevenisprogramma’s als floating, aqua fitness, opgietingen en Thermae Motion. Gebruik van shampoo en scrubzout is inbegrepen.

De dagentree met workshop biedt daarbovenop nog deelname aan workshops, als mindfullness, massages en rasul behandeling.

Tenslotte is het mogelijk de standaard dagentree en de dagentree met workshop uit te breiden met een 2-gangenlunch in Restaurant Senses.
meer info en tickets

 

Kalender

Nieuws

Helios

kalender Athena Helios 2019 online

Oudjaar, biljart, Nieuwjaarsreceptie, zonnewende, countryavond, werkweekends, petanquetornooi, …  En niet te vergeten 50 jaar Athena Helios. We hebben al een heleboel data vastgeprikt voor 2019. Noteer de data alvast in…

Athena

Naked Wanderings blogt voor Athena

Het is officieel! 🥂 Nick en  Lins schrijven voortaan ook in het nederlands op de blog van Athena! Nick & Lins zijn het Belgische koppel achter de naturistische reisblog NakedWanderings.com….

Ossendrecht

Het hele jaar genieten op Athena?

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht. Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie…