Donderdag 25 januari 2018 vindt de Relaxdag bij Thermae 2000 plaats
Donderdag 25 januari 2018 vindt de Relaxdag bij Thermae 2000 plaats

 

Donderdag 25 januari 2018 vindt de Relaxdag bij Thermae 2000 plaats. Leden en introducés kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad, tot rust komen in de diverse sauna’s, ontspannen tijdens een weldadige massage of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook?

Boordevol activiteiten
Via bovenstaande button kun je direct online je tickets bestellen. Je kunt je hier ook meteen opgeven voor allerlei leuke workshops. Mindfulness of masseren bijvoorbeeld of kies voor een reinigend rasulritueel. Wees er snel bij, want er zit een limiet aan het aantal deelnemers! Zie je liever iemand anders het werk doen? Láát je de dan vooral lekker masseren. Meedoen met gratis activiteiten zoals drijfsessies en aquafit in het thermale water kan natuurlijk ook.

Zien we jou ook?
Ben je lid dan mag je deze dag van 9:00uur tot 23:00uur komen genieten voor € 13,50. Je mag voor € 15,- een introducé meenemen. Een leuke manier om hem of haar te laten kennismaken met één van de vele voordelen van het lidmaatschap, want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 32,50!

Ken je iemand die nog geen lid is? Schrijf je vriend/vriendin, kennis of familielid dan snel in, want dan profiteert hij/zij direct van de korting. Daarnaast ontvangt diegene natuurlijk ook kortingen op campings en accommodaties en nog veel meer ledenvoordeel. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

LID WORDEN

Kalender

Nieuws

Athena

Naturistenvakanties Wereldgids

Net gepubliceerd: de « trotter » van de naturistenvakanties! EDITIE 2018. Nu te koop! Essentieel voor uw vakantie 41 landen • Meer dan 800 bestemmingen Met geschenken en kortingen op…

Le Perron

Ontdek het echte outdoorgevoel!

Vanaf € 35 per nacht. Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Dankzij…