Vorte Bossen
Vorte Bossen
nabij Vorte Bossen

Zoals aangekondigd in het Athena magazine gaan we op 15 oktober weer tezamen op pad voor onze herfstwandeling.

Ditmaal zoeken we de rust op van het landelijke Doomkerke (deelgemeente van Ruiselede). We wandelen door het Galatosbos, De Vorte Bossen, het Bruwaanbos en het Parochieveldbos.

We laten de benen rusten na 5 km en laven onze dorstige kelen in een cafeetje dat in 2015 en 2016 verkozen werd door Het Nieuwsblad als het beste café van Ruiselede. De totale afstand van de wandeling bedraagt 9 km.

Vermits we langs korte stukjes verkeersarme wegen moeten, om de verschillende bossen aan elkaar te rijgen, vragen we aan iedereen om daar het verkeersreglement te eerbiedigen, dus zich aan de wegcode houden en geen risico’s nemen.

We verzamelen op zondag 15 oktober om 13u30 op de gratis parking in de Brandstraat in Doomkerke (Ruiselede), tegenover huisnummer 39.

We rekenen op uw aanwezigheid. Ook de hondjes, aan de leiband, zijn welkom.

Kalender

Nieuws

Athena

Naturistenvakanties Wereldgids

Net gepubliceerd: de « trotter » van de naturistenvakanties! EDITIE 2018. Nu te koop! Essentieel voor uw vakantie 41 landen • Meer dan 800 bestemmingen Met geschenken en kortingen op…

Le Perron

Ontdek het echte outdoorgevoel!

Vanaf € 35 per nacht. Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Dankzij…