Nieuwe spectaculaire attractie: Triton Cone Slide

Bestel nu je kaarten voor de naaktzwemdag in het Tikibad

Het is inmiddels een traditie. De NFN organiseert de naaktzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell.
Op zondag 10 december is het Tikibad weer exclusief geopend voor naaktrecreanten. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas (of Athenapas) kan tegen gereduceerd tarief de hele middag en avond ravotten in het golfslagbad, de glijbanen, de Lazy River en alle andere faciliteiten. Voor de kleintjes valt er ook genoeg te beleven in het peutergedeelte met miniglijbanen en in de in 2017 geopende waterspeeltuin Playa, een bijna 1.000m² grote indoor waterspeeltuin.

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs.
De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Denk aan de supersnelle Blits en de Flits, de trechtervormige Cycloon en de loodrechte Pelikaanduik, maar ook aan de waanzinnige Starlight en Moonfright, waar je met z’n tweeën op een luchtband door een verduisterde buis roetsjt. Natuurlijk zijn er ook rustigere attracties zoals het golfslagbad, de gezellige stroomversnelling Lazy River, twee heerlijke whirlpools, stoomcabines en voor de allerkleinsten een peuterbadje met miniglijbanen.

Aankomsttijden
Om grote drukte bij de entree te voorkomen kan er een maximum aantal bezoekers tegelijk naar binnen. Je kunt daarom kiezen uit aantal aankomsttijden. De tickets zijn uitsluitend online te bestellen.

Mogelijke aankomsttijden (max. toegang 4u)
Aankomst 14.30 uur
Aankomst 15.00 uur
Aankomst 15.30 uur

* Leden van NFN krijgen vier uur toegang tot het naaktzwemmen tegen inlevering van een e-ticket en op vertoon van de NFN-pas of Athenapas.

Introducés

Ben je geen lid van NFN, maar wil je wel heerlijk van de glijbanen roetsjen? Dat kan! Elk NFN-lid mag een introducé meenemen naar de NFN-blootzwemdag in het Tikibad. Tegen inlevering van de volledig ingevulde voucher op het e-ticket en in gezelschap van een NFN-lid is de introducé van harte welkom op 10 december 2017.

Parkeren
Parkeren kost € 7,50 per auto. Je kunt een parkeerkaart bij de kassa kopen (info 2016).

Tickets
Tickets voor deze gezellige middag kosten € 11,50- per persoon. Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur.
De tickets zijn slechts op één manier te verkrijgen. Bestel hier je tickets

Kalender

Nieuws

Athena

Leuk artikel in HLN

Meer jonge gezinnen pakken hun koffers niét om op reis te gaan. Naturisten op vakantie. Denkt u dan spontaan aan bruingebrande zestigers in een caravan? Tijd om dat beeld bij...

Helios

50 jaar Athena Helios

Nu zaterdag 6 juli viert Athena Helios haar 50ste verjaardag! Met een officieel gedeelte vanaf 11u en een ledenfeest voor alle leden vanaf 14u met volksspelen, beachvolleybal, … om af...