Athena Le Perron

Enkele highlights van ons zomerseizoen

Heb jij bij zomervakantie ook het plaatje van zon-, zwembad-, en Ardennen vakantie?
Dan zit je goed met een verblijf op Athena Le Perron.

Op ons park bleleven de kinderen én ouders de tijdvan hun leven. Urenlang zandkastelen maken in de grote zandbak met speeltuin, plonsen en plezier maken in het zwembad, springen op de trampoline en en even bijkomen met een ijsje op het terras of ligweide.

Tijdens de zomervakantie worden er activiteiten voorzien om de kinderen te vermaken. Ook de initiatie circustechnieken zal niet ontbreken.Zeker weten dat de kinderen met leuke vakantie verhalen thuiskomen!
En wanneer de kids de tijd van hun leven hebben kunnen de ouders ook echt ontspannen.

Naar vaste gewoonte zal Bob Color regelmatig op dinsdag zorgen voor een gezellige meezing avond.
Alle genres van muziek komen aan bod. Bob zingt zelf op verzoek, meezingen kan altijd, maar wie weet durf
je ook de microfoon eens te vragen en het beste van jezelf te geven.

Omdat Le Perron ook voor rust en natuur staat wordt er steeds tijdig gestopt zodat iedereen een goede nachtrust heeft.

Vanzelfsprekend worden er regelmatig gezamenlijke maatlijden georganiseerd.Corona is helaas nog steeds onder ons. Maar we kijken vol goede moed uit naar het seizoen van 2021.

Daarom zitten we op Athena niet stil. We plannen zoveel mogelijk activiteiten die, indien nodig, kunnen doorgaan in kleine groepjes in de buitenlucht. Zin om dit te ontdekken, boek dan nu alvast je verblijf.
Indien het vanwege de Coronamaatregelen onmogelijk is om af te reizen naar Athena wordt uw reservatie gratis geannuleerd.

Zoals altijd houden we rekening met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen, volg zeker onze socials via facebook.

Nieuws

Le Perron

werken op Athena Le Perron

Wegens werken aan de toegangsweg ter hoogte van de slagboom kan je gedurende 3 weken niet met de auto op de camping. De werken starten op vrijdag 19 februari. Vanaf...

Le Perron

Athena Le Perron Corona update

Vanaf zaterdag 9 januari zijn gasten met een jaarplaats terug welkom op Athena Le Perron. We hebben hiervoor de toestemming gekregen van de gemeente. Alle gebouwen moeten tot nader orde...

Le Perron

Opnames kortfilm op Athena Le Perron

Op 2 en 3 september vinden er opnames plaats op Athena Le Perron voor de kortfilm Famille Nucléaire van Faustine Crespy. Famille Nuclèaire Op een naturistencamping brengt de 18-jarige Jules...

Le Perron

Athena Le Perron opnieuw toegankelijk

UPDATE: De toegangsweg tot de kampeerplaatsen op Athena le perron wordt grondig aangepakt. bericht 10 mei: De weg is in gebruik. Hier en daar nog een detail afwerken maar ondertussen...