Athena Le Perron

Ontdek het echte outdoorgevoel
Pods ook in de winter beschikbaar
Ontdek het echte outdoorgevoel
nieuwe comfortabele bedden
Geen tent en toch het echte kampeergevoel
De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven.
Ontdek het echte outdoorgevoel

Vanaf € 35 per nacht.

Geen tent en toch het echte kampeergevoel. The Pod is een tentvormige huur-accommodatie, geheel opgetrokken uit hout. De houten huls biedt geborgenheid en warmte.

Dankzij de bijzondere vormgeving en de gekozen materialen voelt het verblijf in een Pod avontuurlijk en geborgen tegelijk aan en blijft kamperen gewoon kamperen.

De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven.

MEER INFO: Pods op Le Perron
Onze Pods vind je op Athena Le Perron in de Oostkantons, het meest ongerepte gebied van België.

De Oostkantons liggen op de kruising van de Eifel en de Ardennen en liggen dus in een regio waar het landschap heel mooi en afwisselend is. Wie van de ongerepte natuur houdt vindt in het natuurreservaat van de Hoge Venen, één van de laatste hoogveenlandschappen van Europa, zeker zijn gading. Hier ontspringen bronnen die de omringende stuwbekkens vullen.

Verder naar het zuiden verandert het landschap. In de Ardennen begint het bosrijkste gebied van België. Daar bereikt men de stuwmeren van het Warchedal van Robertville en Bütgenbach en de forelkwekerij in het Ameldal. In Burg Reuland vloeit de Our in de richting van de Duitse grens. De grensstroom heeft het landschap in de loop van de eeuwen veranderd in een adembenemend berg- en valleilandschap met prachtige panorama’s.

ONTDEK DE OUTDOORACTIVITETEN IN DE BUURT

Kalender

Nieuws

Le Perron

Gezocht: jobstudent

  Athena Le Perron zoekt een student(e) van 18 jaar of ouder voor de periode 14/7 tot 18/8. Je zal voor de dagelijkse taken op de camping ingeschakeld worden (poetsen…