Athena Le Perron

Famille nucléaire, opnames ->
Opnames 2 september
Opnames 3 september

Op 2 en 3 september vinden er opnames plaats op Athena Le Perron voor de kortfilm Famille Nucléaire van Faustine Crespy.

Famille Nuclèaire
Op een naturistencamping brengt de 18-jarige Jules zijn vakantie door met Tom, zijn 7-jarige broer en hun 50-jarige, onlangs gescheiden, depressieve en excentrieke moeder.

Jules leert Karim, een 25-jarige seizoenswerknemer kennen die in een bloedafnametruck werkt nabij het strand.
Wanneer de gelegenheid zich eindelijk voor Jules voordoet om zijn fantasie te realiseren, moet hij de invloed van zijn moeder onder ogen zien, die hem weigert te laten opgroeien.

Opnames Le Perron
Op maandag 2 september en dinsdag 3 september worden er voor de kortfilm “Famille Nuclèaire” enkele scenes opgenomen op Athena Le Perron.

Er zijn goede afspraken gemaakt met de filmcrew. Het is natuurlijk onvermijdelijk dat de opnames een mogelijke impact hebben op uw verblijf op Athena Le Perron.

Zij garanderen ons echter dat zij de locatie en vooral de gasten van Le Perron zullen respecteren, er zal geen foto worden gemaakt en discretie wordt verzekerd.
Het team is een team van professionals. De mensen die verantwoordelijk zijn voor decoratiewijzigingen zijn zeer bekwaam en de opnameplaatsen worden terug in hun oorspronkelijke staat achtergelaten.
Het basiskamp zal op de parking opgezet worden.

Als je door de bovenstaande foto’s scrolt zie je waar en wanneer de opnames van de scenes op Le Perron plaatsvinden.

De filmploeg is een team van professionals en zal onze privacy en het terrein respecteren.
Wij vragen ook aan jullie om de privacy van de filmmakers te respecteren zodat zij goed werk kunnen verrichten.

Benieuwd naar het eindresultaat!
We houden jullie op de hoogte.

Kalender

circus!

Athena Le Perron, Agister 27, 4950 Waimes

Nieuws

Le Perron

werken op Athena Le Perron

Wegens werken aan de toegangsweg ter hoogte van de slagboom kan je gedurende 3 weken niet met de auto op de camping. De werken starten op vrijdag 19 februari. Vanaf...

Le Perron

Athena Le Perron Corona update

Vanaf zaterdag 9 januari zijn gasten met een jaarplaats terug welkom op Athena Le Perron. We hebben hiervoor de toestemming gekregen van de gemeente. Alle gebouwen moeten tot nader orde...

Le Perron

Opnames kortfilm op Athena Le Perron

Op 2 en 3 september vinden er opnames plaats op Athena Le Perron voor de kortfilm Famille Nucléaire van Faustine Crespy. Famille Nuclèaire Op een naturistencamping brengt de 18-jarige Jules...

Le Perron

Athena Le Perron opnieuw toegankelijk

UPDATE: De toegangsweg tot de kampeerplaatsen op Athena le perron wordt grondig aangepakt. bericht 10 mei: De weg is in gebruik. Hier en daar nog een detail afwerken maar ondertussen...