Het merk BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten
Bij Natuurlijk! NFN is bloot veel meer dan alleen een recreatievorm.
BBlootKompas!: Hier vind je straks snel de leukste blootplekjes.

Al onze Nederlandse leden zijn aangesloten bij NFN.  Al sinds 1961 zet NFN  zich in voor mensen die, net als jij, graag in hun blootje ontspannen.
NFN is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland.

Het afgelopen jaar heb jij bij NFN verschillende logo’s voorbij zien komen. Nadat NFN vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerde, is er nu het zusje Natuurlijk! NFN. Zo doen ze recht aan de verscheidenheid in wensen die mensen kunnen hebben. Hier heeft NFN op basis van uitgebreid onderzoek voor gekozen.

Beide merken hebben veel te bieden. De keuze voor de onderwerpen en activiteiten zijn verschillend – maar dit betekent allerminst dat je moet kiezen! NFN is één familie. Misschien passen beide merken bij je. Misschien voel je je meer thuis bij BlootGewoon! Of is Natuurlijk! NFN helemaal jouw merk. Wij geven je graag de keuze.

BlootGewoon!

Er zijn zo’n twee miljoen Nederlanders die er zo nu en dan voor kiezen om zonder kleding te ontspannen. Lekker zonnen, zwemmen of relaxen op vakantie, het naaktstrand, in de eigen achtertuin of de sauna. Het kan allemaal.
Het merk BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten.

Even bewust uit de hectiek van je drukke leven stappen. Met het gezin, een paar vrienden of rustig alleen. Bloot mag, maar het hoeft niet. Rust, ontspanning, gemak en bewustwording zijn belangrijker. Je hoeft anderen niet te overtuigen. Jij bepaalt zelf hoe je recreëert. Sta jij er ook zo in? Dan passen de website, nieuwsbrieven en social media van BlootGewoon! en het magazine Bloot! perfect bij je.

Volg ons op Social Media
Als eerste op de hoogte zijn? Volg BlootGewoon! dan op Facebook, Instagram en Twitter en mis niks!
Ontvang ongeveer 1 x per maand de BlootGewoon! nieuwsbrief.
Website BlootGewoon! >

Natuurlijk! NFN
Is bloot voor jou een heel belangrijk onderdeel van je leven of beschouw je het als je levensstijl? Dat snappen we helemaal bij het merk Natuurlijk! NFN. Wij kunnen ons geen andere manier voorstellen. Of we nou zwemmen, zonnen, op vakantie gaan of onze tijd op de naturistenvereniging doorbrengen, bloot heeft onze absolute voorkeur.
Bij Natuurlijk! NFN is bloot veel meer dan alleen een recreatievorm.

Waarden als respect voor elkaar en voor je omgeving, sociale gelijkwaardigheid en optrekken met gelijkgestemden zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Via het magazine UIT!, de website en onze nieuwsbrief betrekken we je nauw bij alle ontwikkelingen rondom naturisme.

Volg ons op Social Media
Als eerste op de hoogte zijn? Volg Natuurlijk! NFN dan op Facebook en Twitter en mis niks!
Ontvang ongeveer 1x per maand de Natuurlijk! NFN nieuwsbrief.
Website Natuurlijk! NFN >

BlootKompas!
Ontdek vanaf half april 2019 onze nieuwe blootlocatiezoeker BlootKompas!.
Hier vind je straks snel de leukste blootplekjes – mét reviews!

We houden je dan ook enkele keren per jaar op de hoogte via de BlootKompas! nieuwsbrief.
Volg ons op Social Media
Als eerste op de hoogte zijn van het nieuws over onze gloednieuwe locatiezoeker? Volg BlootKompas! dan alvast op Facebook en mis niks!
Volg BlootKompas! >

NFN
NFN is vanuit de basis een belangenbehartiger, kenniscentrum en initiatiefnemer voor maatschappelijke acceptatie. Nieuws voor zakelijke bezoekers blijft te vinden op www.nfn.nl en onze LinkedIn pagina.
Website NFN >

Kalender

Nieuws

Athena

Open Dag op zondag 26 mei

Al onze Nederlandse leden zijn aangesloten bij NFN.  Al sinds 1961 zet NFN  zich in voor mensen die, net als jij, graag in hun blootje ontspannen. NFN is hét informatieplatform en…

Le Perron

Athena Le Perron opnieuw toegankelijk

Al onze Nederlandse leden zijn aangesloten bij NFN.  Al sinds 1961 zet NFN  zich in voor mensen die, net als jij, graag in hun blootje ontspannen. NFN is hét informatieplatform en…