UPDATE 24/03/2020

Situatie Athena Ossendrecht

Zolang de Corona crisis in Nederland duurt zijn de volgende aanvullingen op ons reglement van kracht. Zij gelden voor eenieder die onze camping betreedt!
Athena Ossendrecht volgt hierbij de richtlijnen van de overheid, het RIVM, de NFN en Recron.

Er dient te allen tijde een onderlinge afstand van tenminste anderhalve meter te worden aangehouden. Denk daarbij ook aan het betreden van de receptie, de douche-en wc-ruimten, het afwasgedeelte, de wasmachineruimte. Ook bij het wachten om deze ruimten te kunnen betreden dient u deze afstand in acht te nemen. (Groot)ouders zijn in deze verantwoordelijk voor hun (klein)kinderen.

Als u als passant aankomt zal de receptionist u een gedesinfecteerde toegangspas en alle nodige info omtrent uw verblijf overhandigen. Deze zullen op de balie worden gelegd zodat u deze zelf kunt oppakken. Nadat u deze heeft opgepakt zal de receptionist de balie schoonmaken.

Wij verzoeken u dringend om betalingen vooraf over te schrijven. Betalingen op de receptie verlopen bij voorkeur met pin en contactloos. Eventueel contant geld dient u op het bureau te leggen en eventueel wisselgeld dient u zelf van het bureau te pakken. Hierna zal de receptionist het bureau schoonmaken.

De receptie en de wasmachine ruimte mogen slechts door één persoon tegelijkertijd betreden worden. Op sanitaire ruimtes zal het maximum aantal personen geafficheerd worden. Alle sanitaire ruimtes worden regelmatig gedesinfecteerd.

Er zullen op diverse plaatsen flacons met desinfecterende gel beschikbaar worden gesteld, u dient hiervan gebruik te maken bij het betreden en verlaten van de diverse ruimten. Natuurlijk blijven deze flacons staan voor de volgende persoon.

Gedurende de Corona crisis is het om hygiënische redenen niet toegestaan om gereedschappen van de camping te lenen.

Laten we ons allemaal houden aan deze regels en hopen dat we snel weer terug naar normaal kunnen. Bovenstaande regels zullen daar ongetwijfeld aan bij dragen!
Wij wensen jullie een goede gezondheid toe!

Belgen, hou er wel rekening mee dat ten minste tot 5 april de grenzen gesloten zijn.

Activiteiten/events worden tot nader order en ten minste tot 1 juni geannuleerd.

Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar!
UPDATE 21/03/2020

België: Athena Helios en Athena Le Perron

VERPLICHTE SLUITING – WEGSTUREN ALLE GASTEN

RECREAD kreeg van het nationale crisiscentrum de duidelijke bevestiging dat alle kampeerbedrijven verplicht moeten sluiten minstens tot 5 april 2020. Verwacht wordt dat deze termijn later zal verlengd worden.

Wat betekent dat? Alle kampeergasten dienen te vertrekken. Dat betekent dat naast toeristische passanten ook uw vaste jaargasten dienen te vertrekken naar hun woonplaats thuis.

Uitzondering inzake verblijf: enkel de zogenaamde “permanente bewoners”, d.i. mensen die in de lokale bevolkingsregisters ingeschreven zijn met hun domicilieadres op de camping, mogen nog verblijven op het terrein.

Alle reca-voorzieningen en speelpleinen op campings zijn gesloten.

De gemeenten zijn belast met het politioneel toezicht op de naleving. Opgelet: er kan pv opgemaakt worden en dwangsommen opgelegd worden aan overtreders.

Wij bevelen aan dat u deze maatregel op het terrein onmiddellijk opvolgt en communiceert via affiche, website en eventueel Facebookpagina.
UPDATE 19/03/2020

Athena Helios en Athena Le Perron tot nader order gesloten

Info van toerisme vlaanderen (geldig op Athena Helios en Athena Le Perron)

• Hotels …..

• Wat met andere types van logement of toeristische logiesvormen?

Andere recreatieve en toeristische logies (vakantiewoningen, vakantiehuisjes, campings, B&B’s, vakantieparken, AirBnB’s, …) moeten verplicht sluiten. De (permanente) bewoners mogen in of op deze logies blijven wonen. Om ‘massamixen’ van mensen die op dezelfde plaats samenkomen te vermijden, worden enkel niet-essentiële verplaatsingen in de buurt van de woonplaats toegelaten.
UPDATE 13/03/2020

NIEUWE MAATREGELEN:

Kantines en sauna op onze 3 parken zijn vanaf vandaag tot 6 april gesloten.

Ons gezond verstand (niet ons hart), zegt ons de nieuwe maatregelen ook toe te passen op Athena te Ossendrecht.

De campings blijven tot nader order wel geopend.
INFO: 12/03/2020

Intussen is het Corona-virus erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie als een pandemie. In het belang van de gezondheid van alle leden en bezoekers van Athena, werd vandaag, na overleg, beslist om alle activiteiten op te schorten tot einde maart 2020.

Dit betekent dat tot einde maart 2020 geen enkel geplande activiteit van Athena kan plaatsvinden.

Athena zal de afdelingen en parken informeren met betrekking tot de verdere evolutie of verderzetting van de activiteiten op Athena.

Concreet zullen de volgende activiteiten niet doorgaan in maart:
– 14/3 Winterdarts (Athena Ossendrecht)
– 21/3 Kaas- en wijnavond (Athena Ossendrecht)
– 21/3 en 22/3 Werkweekend (Athena Helios)
– 21/3 Zwemmen te Bredene
– 22/3 Zwemmen De Ceder (Astene)

Kantine en sauna wel open
De kantines en sauna’s op onze parken blijven voorlopig wel open. Hier gelden wel extra richtlijnen en wordt er gesensibiliseerd.
De extra maatregelen zullen per park duidelijk geafficheerd worden.

Indien je met vragen zit betreffende deze maatregelen contacteer dan het desbetreffende park.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Sneak preview nieuwe sanitaire unit

Op Athena Ossendrecht wordt heel binnenkort de nieuwe sanitaire unit voor passanten geplaatst.🤩 Hier alvast een impressie van de doucheruimte met buitendouches en familiebadkamer. Hopelijk kunnen we jullie weldra verwelkomen!...

Athena

Blijf ons steunen!

De Coronacrisis woedt volop. Wij proberen zo goed en zo snel mogelijk in te spelen op de steeds veranderende maatregelen. De laatste dagen krijgen we vragen van mensen die een...