Exclusieve Nederlandstalige blog van Naked Wanderings voor Athena

Nick & Lins zijn het Belgische koppel achter de naturistische reisblog NakedWanderings.com.
Ze trekken de wereld rond op zoek naar de leukste plekjes voor naturisten en naar het antwoord op de vraag wat naturisme nu eigenlijk is.
Ondertussen worden zij door meer dan 40.000 geïnteresseerden gevolgd via o.a. Facebook en Instagram.

Blog 5: De Naturisten Etiquette

(02/04/2019) Nu en dan heb je in het leven momenten waarvan je denkt "Hoe moet ik mij daar in hemelsnaam gedragen?". Een feestje waar je via een vriend van een vriend terecht gekomen bent en waar je eigenlijk niemand kent, een receptie op het werk van je partner, ... Of… en deze kon je waarschijnlijk al raden… de eerste keer sociaal bloot.

Blog 4: Een Sauna voor de Zomer

(11/03/2019) Wat doet de “niet naturistische” saunabezoeker op mooie zomerdagen? Veel wellness complexen hebben wel een paar mogelijkheden in de buitenlucht maar over veel meer dan een zwembad en ligweide gaat het meestal niet. Een naturistenterrein heeft deze ook en daarbij komen dan nog geregeld een paar sportgelegenheden en een stukje natuur waarin je je in alle rust bloot kan ontspannen.

Blog 3: Naturisme in Clubverband

(14/01/2019) Het klonk wel leuk, zo'n acht of negen jaar geleden. We hadden de sauna leren kennen en die was heel goed meegevallen, de eerste keren bloot kamperen lagen ook al achter de rug en we wilden wel eens weten wat we nog zoal in ons blootje konden doen.

Blog 2: De naturist op reis.

(14/12/2018) Onze eerste naturistische reis was naar Luxemburg. Ok, niet bepaald de meest exotische bestemming maar dat gaf niks. Als je een compleet nieuwe levensstijl of reisstijl verkent maakt het niks uit of je daarvoor naar Luxemburg, Mexico of Ouagadougou trekt.

Blog 1: Hoe word je naturist?

(20/11/2018) Sommigen worden als naturist geboren. Enfin, in principe wordt iedereen als naturist geboren in de zin dat we natuurlijk allemaal naakt op de wereld gezet werden en dat naaktrecreatie volkomen normaal was tijdens onze eerste levensjaren. Tot we op pakweg 4-5 jarige leeftijd plots een broekje aan moesten.

Kalender

Nieuws

Athena

Open Dag op zondag 26 mei

Exclusieve Nederlandstalige blog van Naked Wanderings voor Athena Nick & Lins zijn het Belgische koppel achter de naturistische reisblog NakedWanderings.com. Ze trekken de wereld rond op zoek naar de leukste…

Le Perron

Athena Le Perron opnieuw toegankelijk

Exclusieve Nederlandstalige blog van Naked Wanderings voor Athena Nick & Lins zijn het Belgische koppel achter de naturistische reisblog NakedWanderings.com. Ze trekken de wereld rond op zoek naar de leukste…