Nick en Lins te gast op FBN-zwemfestijn
Lago Mons: 6 oktober FBN zwemfestijn

Zaterdag 6 oktober is het eindelijk zover. Dan mogen we met z’n allen het Nick en Lins, het vlaams koppel dat naakt de wereld rondreist en hun avonturen deelt op de blog Naked Wanderings, van harte welkom heten op het groot FBN-zwemfestijn in Lago Mons.

Ze zijn zelf alvast laaiend enthousiast om eens een event in eigen land te bezoeken.
“We namen er nog eens de kaart bij en zagen dat het dichterbij is dan we dachten.”

“We kregen al veel positieve reacties, blijkbaar ziet iedereen het wel erg zitten!”

We zien aan de berichten dat de jonge gezinnen vooral komen voor het kinderbad en de glijbanen, de levensgenieters vooral voor de sauna’s, heel veel vragen over de mogelijkheden van het eten ( beide resto’s zullen naakt toegankelijk zijn ) en dat er ook sportievelingen zijn die baantjes willen trekken : voor elk wat wils dus.

Links:

Kalender

Nieuws

Helios

kalender Athena Helios 2019 online

Oudjaar, biljart, Nieuwjaarsreceptie, zonnewende, countryavond, werkweekends, petanquetornooi, …  En niet te vergeten 50 jaar Athena Helios. We hebben al een heleboel data vastgeprikt voor 2019. Noteer de data alvast in…

Athena

Naked Wanderings blogt voor Athena

Het is officieel! 🥂 Nick en  Lins schrijven voortaan ook in het nederlands op de blog van Athena! Nick & Lins zijn het Belgische koppel achter de naturistische reisblog NakedWanderings.com….

Ossendrecht

Het hele jaar genieten op Athena?

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht. Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie…