Athena Ossendrecht

Onze safaritenten en cottages kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren. Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren. Alle cottages en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Safaritenten en lodge

NIEUW Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar. De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Vakantiewoningen

Onze cottage hebben een mooi terrasje met tuinmeubilair, binnen beschikken ze over een ruime leefruimte met open keuken, een badkamer met douche, slaapkamers en een apart toilet. Je hebt de keuze uit 3 modellen.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Heb jij je dichtbij vakantie al geboekt?

Aan de Nederlands-Belgische grens, niet ver van Antwerpen vind je één van de prachtigste naturistenparken. Athena, 14 hectare groot, is zeer rustig gelegen in een heuvelachtige en bosrijke omgeving van...

Ossendrecht

Ontdek onze Hemelvaart Pinksteren Campingpromo

Vanaf € 179,10 voor 12 nachten. Tijdens het Hemelvaart en Pinksterweekend is het steeds gezellig druk op Athena. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zoals bbq’s, wandelingen, Pinkstervolley tornooi...