Athena Ossendrecht

Onze safaritenten en cottages kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren. Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren. Alle cottages en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Safaritenten en lodge

NIEUW VANAF 04/05/2018 Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar. De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Vakantiewoningen

Onze cottage hebben een mooi terrasje met tuinmeubilair, binnen beschikken ze over een ruime leefruimte met open keuken, een badkamer met douche, slaapkamers en een apart toilet. Je hebt de keuze uit 3 modellen.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Nick en Lins op bezoek

Tijdens het werkweekend van oktober verblijven Nick en Lins, het vlaams koppel dat naakt de wereld rondreist op Athena te Ossendrecht. Zij zullen een vergadering bijwonen op Athena Helios, verblijven in…

Ossendrecht

Athena Ossendrecht vanuit de hemel

Half augustus maakten we beelden van Athena Ossendrecht en Athena le Perron met een drone. Hier vind je het geweldige resultaat. Juli en augustus waren uitermate droge maanden, vandaar dat…