Athena Ossendrecht

Onze safaritenten en cottages kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren. Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren. Alle cottages en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Safaritenten en lodge

NIEUW Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar. De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Vakantiewoningen

Onze cottage hebben een mooi terrasje met tuinmeubilair, binnen beschikken ze over een ruime leefruimte met open keuken, een badkamer met douche, slaapkamers en een apart toilet. Je hebt de keuze uit 3 modellen.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Het hele jaar genieten op Athena?

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht. Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie…

Ossendrecht

Nick en Lins op bezoek

Tijdens het werkweekend van oktober verblijven Nick en Lins, het vlaams koppel dat naakt de wereld rondreist op Athena te Ossendrecht. Zij zullen een vergadering bijwonen op Athena Helios, verblijven in…