Athena Ossendrecht

Onze safaritenten en cottages kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren. Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren. Alle cottages en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Safaritenten en lodge

NIEUW Onze safaritenten zijn voor menig gezin de favoriete vakantiebestemming. Gemakkelijker kan het niet. Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar. De ultieme uitvalsbasis voor een rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Vakantiewoningen

Onze cottage hebben een mooi terrasje met tuinmeubilair, binnen beschikken ze over een ruime leefruimte met open keuken, een badkamer met douche, slaapkamers en een apart toilet. Je hebt de keuze uit 3 modellen.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Ontdek snel uw buitenkans!

Wij vernieuwen onze verhuurmodellen op Athena te Ossendrecht. De huidige huuraccommodaties kan je nu dus aan uitzonderlijke voorwaarden aankopen. Buitenkans! Altijd al gedroomd van een comfortabel 2e verblijf dicht bij...

Ossendrecht

Werkweekends Ossendrecht najaar

De data voor de werkweekends op Athena te Ossendrecht zijn bekend. Een groot deel van de werken op Athena worden door vrijwilligers tijdens de werkweekends verricht. Daarom zijn wij steeds...