Athena Ossendrecht

Dit zijn de activiteiten die we aanbieden

Zwemmen

Het zwembad is het ganse jaar geopend. Vanaf eind april is ook het kinderbad open en wordt het buitenbad verwarmd.

de gloednieuwe saunacabine

Sauna

Onze basic sauna is het ganse jaar geopend. De sauna bestaat uit een ruime saunacabine, een doucheruimte, een rustruimte en een kleedruimte. Buiten kan je afkoelen in het zwembad. / Openingsuren: woensdag: 18u tot 20u30 vrijdag: 19u tot 22u zaterdag: 14u tot 19u zondag: 14u tot 18u De toegangsprijs bedraag € 6 p.p.

Etentjes (elke woensdag en zaterdag tot 17 augustus)

Gedurende juli en augustus worden er regelmatig op zaterdagavond etentjes bereid. Het is de bedoeling er een gezellige maaltijd van te maken. Daarom is er een aperitiefje, een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert inbegrepen (€ 17 p.p. / € 9 p.kind). Alles wordt aangepast aan de weersomstandigheden en het marktaanbod, Elke woensdagavond van 13 juli tot 17 augustus bieden wij een etentje aan. Een dagschotel welke wordt samengesteld naar marktaanbod en een dessert ( € 13 p.p./ 6 p.kind).

bewegen op muziek

bewegen op muziek en aquagym (elke zondag, dinsdag en donderdag om 10u)

Zin in beweging? Dat kan. Op muziek worden de spieren losgegooid. Oefeningen uit o.a. Tae Bo, Zumba en Pilates zorgen op een swingende manier voor een “afgetraind lichaam”. Verzamelen aan het zwembad voor 10u. Elke zondag, dinsdag en donderdag (tot einde augustus). Is het zwembad lekker warm (22°), dan duiken we, na het bewegen op muziek, het water in. Zelfs zonder zwemdiploma’s kun je heerlijk bewegen. Waterpret voor iedereen!

kleurrijke speeltuigen

Voor de kids

Elke dag kinderanimatie aan het @eendje. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Op het autovrije terrein vermaken ze zich urenlang op de kleurrijke speeltuigen, in het bos, in het kinderbad en in het zwembad. Bovendien verblijven kinderen tot 18 jaar gratis op Athena. Ook Clown Cobe is regelmatig van de partij.

2 (beach)volleybalvelden

Sport en spel

Op Athena vind je 2 volleybalvelden, .. petanquebanen, een pingpongtafel en 2 badmintonvelden. Er wordt dagelijks gepetanqued. Gedurende het seizoen worden er tornooitjes gehouden (zie kalender).

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Het hele jaar genieten op Athena?

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht. Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie…

Ossendrecht

Nick en Lins op bezoek

Tijdens het werkweekend van oktober verblijven Nick en Lins, het vlaams koppel dat naakt de wereld rondreist op Athena te Ossendrecht. Zij zullen een vergadering bijwonen op Athena Helios, verblijven in…