Athena Ossendrecht

Dit zijn de vaste activiteiten die we aanbieden:

Meer specifieke activiteiten vind je op onze kalender van Athena Ossendrecht

Zwemmen

Het zwembad is het ganse jaar geopend. Vanaf eind april is ook het kinderbad open en wordt het buitenbad verwarmd.

de gloednieuwe saunacabine

Sauna

Onze basic sauna is het ganse jaar geopend. De sauna bestaat uit een ruime saunacabine, een doucheruimte, een rustruimte en een kleedruimte. Buiten kan je afkoelen in het zwembad. / Openingsuren: Tijdens de meivakantie is de sauna elke dag geopend. woensdag: 18u tot 20u30 vrijdag: 19u tot 22u zaterdag: 14u tot 19u zondag: 14u tot 18u De toegangsprijs bedraag € 6,50 p.p.

Etentjes (elke woensdag en zaterdag tot 17 augustus)

Gedurende juli en augustus worden er regelmatig op zaterdagavond etentjes bereid. Het is de bedoeling er een gezellige maaltijd van te maken. Daarom is er een aperitiefje, een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert inbegrepen (€ 17 p.p. / € 9 p.kind). Alles wordt aangepast aan de weersomstandigheden en het marktaanbod, Elke woensdagavond van 13 juli tot 17 augustus bieden wij een etentje aan. Een dagschotel welke wordt samengesteld naar marktaanbod en een dessert ( € 13 p.p./ 6 p.kind).

bewegen op muziek

Aquagym (elke dinsdag, donderdag en zondag om 10u30)

In juli en augustus: 3x per week Aquagym Zin in beweging? Dat kan. Op muziek worden de spieren losgegooid. Is het zwembad lekker warm (22°), dan duiken we, na het bewegen op muziek, het water in. Zelfs zonder zwemdiploma’s kun je heerlijk bewegen. Waterpret voor iedereen!

kleurrijke speeltuigen

Voor de kids

In juli en augustus elke dag kinderanimatie aan het @eendje van 14u tot 16u. De kinderen hebben hier de tijd van hun leven! Op het autovrije terrein vermaken ze zich urenlang op de kleurrijke speeltuigen, in het bos, in het kinderbad en in het zwembad. Bovendien verblijven kinderen tot 18 jaar gratis op Athena. Ook Clown Cobe is regelmatig van de partij.

2 (beach)volleybalvelden

Sport en spel

Op Athena vind je 2 volleybalvelden, .. petanquebanen, een pingpongtafel en 2 badmintonvelden. Er wordt dagelijks gepetanqued. In juli en augustus elke maandagavond een spel, bv. Kubb, Mölki, ... Gedurende het seizoen worden er tornooitjes gehouden (zie kalender).

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...

Ossendrecht

Nederlandse gasten nu al welkom!

Gasten nu al, onder bepaalde voorwaarden, welkom! In deze onzekere tijden ziet het er naar uit dat verre reizen deze zomer waarschijnlijk niet mogelijk  zijn, dus laat ons gezellig “lokaal...