Athena Ossendrecht

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht)

Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen. Verder gelden de algemene overheidsmaatregelen.
Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben heeft de Nederlandse overheid een gedeeltelijke lockdown ingelast om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Er wordt vooral ingegrepen waar het risico op overdracht het grootst is.

Voor Athena Ossendrecht heeft dit dus een aantal gevolgen en nemen ook wij onze verantwoordelijkheid.

Dit houdt in:

  • Wij blijven open voor vaste gasten en bezoekers.

  • We moeten onze horeca sluiten, voorlopig tot 10 november 2020. Enkel het afhalen van maaltijden zal nog mogelijk zijn.

  • Voorlopig blijft het clubgebouw open. Gelieve het maximaal aantal personen niet te overschrijden en sluitingsuur van 22u00 te respecteren.

  • Sanitair en sauna blijven voorlopig open. Voor de sauna geldt een registratieplicht, je gegevens kan je op het formulier in het clubhuis kwijt. Gelieve de afspraken die ter plaatse uithangen strikt op te volgen.

  • Mondmaskers zijn tot nader order verplicht in alle openbare ruimtes.

  • We zijn genoodzaakt om het werkweekend in zijn huidige vorm af te lassen. In de plaats voorzien we vanaf zaterdag een lijst met mogelijke werken die uit te voeren zijn met je eigen huishouden. Deze kunnen dan verspreid over de volgende periode in samenspraak met Wim en Wendy worden uitgevoerd.


Zo willen we een steentje bijdragen om er samen met jullie voor te zorgen dat we dit virus terug onder controle krijgen.

Kom gerust genieten en ontspannen op ons park, maar doe dit met je eigen gezin en steeds met respect voor ieders gezondheid. Hou 1.5 meter afstand van anderen.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

programma Hemelvaart Pinksteren

Een heerlijk actief weekendje weg. 2 gezellige weekends op Athena Ossendrecht met live acts, sport en veel lekkers. Hemelvaartweekend Woensdag 25 mei Food (17u tot 19u) Kleine keuken Donderdag 26...

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht) Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen....