Athena Ossendrecht

caravan op plaats 119
caravan op plaats 254
caravan op plaats 221

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht.

Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie op uit te trekken.

Op Athena Ossendrecht kies je voor een unieke recreatieomgeving. Je naturistisch plekje dicht bij huis. Makkelijk, functioneel en comfortabel.

Je kan er genieten van het bos, de kinderspeelplaatsen, het zwembad, de sauna, het petanquen en de kantine of je kan gewoon lekker luieren in een ligstoel. Door de nabijheid van bossen, polders en heidegebieden is het een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

Interesse in een jaarplaats maar nog geen caravan?

Check dan snel onze zoekertjes. Er staan momenteel 3 mooie, volledig uitgeruste caravans met Van Beeck voortent te koop.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op Athena te Ossendrecht en ontdek waarom meer dan 200 vaste gasten voor Athena kiezen.

link: Zoekertjes

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...

Ossendrecht

Nederlandse gasten nu al welkom!

Gasten nu al, onder bepaalde voorwaarden, welkom! In deze onzekere tijden ziet het er naar uit dat verre reizen deze zomer waarschijnlijk niet mogelijk  zijn, dus laat ons gezellig “lokaal...