Athena Ossendrecht

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Voor ieder wat wils!

Van onze éénvoudige maar superleuke Coco Sweets tot onze luxe huisjes Living.

Onze huisjes, glampingtenten en coco sweets kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren.
Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren.

Alle huisjes en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Glamping

Onze ruime en luxe safaritenten zijn een heerlijk onderdak voor een eindeloze vakantie. Het echte kampeergevoel gecombineerd met het comfort van een hotelkamer.

NIEUW: Bohemian

In onze nieuwe ecovriendelijke Coco Sweet beleef je het pure kampeergevoel zonder in te boeten op eigentijds comfort. Het speelse en unieke ontwerp zorgt voor een aparte beleving te midden de natuur.

Verwenweekend

Van 25/9/21 tot 02/04/22. Geniet van een rustgevend verwenweekend. Inclusief: ontbijt, sauna, ... Je bed is opgedekt, handdoeken en badjas liggen voor je klaar. ’s Morgens is het smullen van een uitgebreide ontbijtmand vol lokale producten. Na een lange boswandeling in het grenspark geniet je van een welverdiend saunabezoek.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

programma Hemelvaart Pinksteren

Een heerlijk actief weekendje weg. 2 gezellige weekends op Athena Ossendrecht met live acts, sport en veel lekkers. Hemelvaartweekend Woensdag 25 mei Food (17u tot 19u) Kleine keuken Donderdag 26...

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht) Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen....