Athena Ossendrecht

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Voor ieder wat wils!

Van onze éénvoudige maar superleuke Coco Sweets tot onze luxe huisjes Living.

Onze huisjes, glampingtenten en coco sweets kan je voor een weekend, een midweek of op weekbasis huren.
Uiteraard kan je de periodes ook met elkaar combineren.

Alle huisjes en de lodge(safaritent) beschikken over eigen sanitaire voorzieningen.

Verwenweekend

Van 25/9/20 tot 29/03/21. Geniet van een rustgevend verwenweekend. Inclusief: ontbijt, sauna, ... Je bed is opgedekt, handdoeken en badjas liggen voor je klaar. ’s Morgens is het smullen van een uitgebreide ontbijtmand vol lokale producten. Na een lange boswandeling in het grenspark geniet je van een welverdiend saunabezoek.

Glamping

Onze ruime en luxe safaritenten zijn een heerlijk onderdak voor een eindeloze vakantie. Het echte kampeergevoel gecombineerd met het comfort van een hotelkamer.

NIEUW: Bohemian

In onze nieuwe ecovriendelijke Coco Sweet beleef je het pure kampeergevoel zonder in te boeten op eigentijds comfort. Het speelse en unieke ontwerp zorgt voor een aparte beleving te midden de natuur.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Ontdek onze Coco Sweets!

NIEUW: Onze Bohemian Verhuuraccommodaties Onze spiksplinternieuwe Coco Sweets werden begin juli geleverd en bleken meteen een schot in de roos. Ze zijn bijna volboekt voor de ganse zomer. Ontdek onze...

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...