Athena Ossendrecht

Op deze pagina ontdekt u enkele door onze medewerkers uitgezochte tips voor uitstappen in de buurt van het park.

Genieten op de fiets!

Genieten op de fiets in en rondom het grenspark De Zoom - Kalmthoutse Heide. Speciaal voor de fietsers heeft het Grenspark in samenwerking met de gemeenten rondom het natuurgebied - Stabroek, Kalmthout, Essen en Woensdrecht - grensoverschrijdende fietsroutes uitgestippeld op de bestaande knooppunten.

Antwerpen in 1 dag

Of je naar Antwerpen komt voor een stevige portie cultuur, om geschiedenis op te snuiven, te shoppen of culinair te genieten, het kan in elke wijk en in de hele stad. Antwerpen is compact, maar heeft veel te bieden. Deze eerste kennismaking geeft je alvast een goed beeld van wat Antwerpen te bieden heeft.

Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen.

Zomer van Antwerpen

Zomer van Antwerpen is een uitbundig zomerseizoen dat in juli en augustus op de meest onverwachte plekken opduikt en voelbaar is in de hele stad. Wereldse muziek op de gezelligste pleintjes, bijzondere theatervoorstellingen op aparte locaties, films aan de Schelde en het beste uit het hedendaagse circus?

Rondleiding op Fort de Roovere

Fort de Roovere is onderdeel van de West Brabantse Waterlinie en is onlangs in ere hersteld. Vanaf 1628 heeft deze waterlinie weerstand geboden aan meerdere Europese legers. Langs de aarden wallen en grachten zijn recentelelijk mooie wandelroutes uitgezet.

Een dagtrip met een authentieke stoomtrein (Goes)

Authentieke museumtreinen rijden over een eigen spoorlijn van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke, en natuurlijk ook weer terug. U kunt meereizen om zo een prachtige nostalgische treinreis te maken door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. De conducteur komt natuurlijk de kaartjes knippen, terwijl de stoker zich op de stoomlocomotief in het zweet werkt!

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben heeft de Nederlandse overheid een gedeeltelijke lockdown ingelast om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Er wordt vooral ingegrepen waar het risico op...