Athena Ossendrecht

Op deze pagina ontdekt u enkele door onze medewerkers uitgezochte tips voor uitstappen in de buurt van het park.

Genieten op de fiets!

Genieten op de fiets in en rondom het grenspark De Zoom - Kalmthoutse Heide. Speciaal voor de fietsers heeft het Grenspark in samenwerking met de gemeenten rondom het natuurgebied - Stabroek, Kalmthout, Essen en Woensdrecht - grensoverschrijdende fietsroutes uitgestippeld op de bestaande knooppunten.

Antwerpen in 1 dag

Of je naar Antwerpen komt voor een stevige portie cultuur, om geschiedenis op te snuiven, te shoppen of culinair te genieten, het kan in elke wijk en in de hele stad. Antwerpen is compact, maar heeft veel te bieden. Deze eerste kennismaking geeft je alvast een goed beeld van wat Antwerpen te bieden heeft.

Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen.

Zomer van Antwerpen

Zomer van Antwerpen is een uitbundig zomerseizoen dat in juli en augustus op de meest onverwachte plekken opduikt en voelbaar is in de hele stad. Wereldse muziek op de gezelligste pleintjes, bijzondere theatervoorstellingen op aparte locaties, films aan de Schelde en het beste uit het hedendaagse circus?

Rondleiding op Fort de Roovere

Fort de Roovere is onderdeel van de West Brabantse Waterlinie en is onlangs in ere hersteld. Vanaf 1628 heeft deze waterlinie weerstand geboden aan meerdere Europese legers. Langs de aarden wallen en grachten zijn recentelelijk mooie wandelroutes uitgezet.

Een dagtrip met een authentieke stoomtrein (Goes)

Authentieke museumtreinen rijden over een eigen spoorlijn van Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke, en natuurlijk ook weer terug. U kunt meereizen om zo een prachtige nostalgische treinreis te maken door het fraaie landschap van Zuid-Beveland. De conducteur komt natuurlijk de kaartjes knippen, terwijl de stoker zich op de stoomlocomotief in het zweet werkt!

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Het hele jaar genieten op Athena?

3 Caravans te koop op Athena Ossendrecht. Een jaarplaats op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend of tijdens de  vakantie…

Ossendrecht

Nick en Lins op bezoek

Tijdens het werkweekend van oktober verblijven Nick en Lins, het vlaams koppel dat naakt de wereld rondreist op Athena te Ossendrecht. Zij zullen een vergadering bijwonen op Athena Helios, verblijven in…