Athena Ossendrecht

Ontdek de nieuwe Nordic, verkrijgbaar in 3 interieurstijlen
Ontdek de nieuwe Nordic, verkrijgbaar in 3 interieurstijlen
Ontdek de nieuwe Nordic, verkrijgbaar in 3 interieurstijlen
Ontdek de nieuwe Nordic, verkrijgbaar in 3 interieurstijlen
nog 6 jaarplaatsen beschikbaar (S27, S28, S29, S30, S31 en S34)
Athena Ossendrecht: een impressie

13 oktober: Open Dag North Sea Caravans te Melle.
Ontvang onze EXCLUSIEVE KORTINGSBON en ontdek de nieuwe modellen en prijzen.
Athena en S&T recreation nodigen u graag uit op de Open Dag voor Athenaleden bij onze leverancier, North Sea Caravans te Melle. Op 13 oktober van 13u tot 16u30.

Wij verwelkomen u graag en laten jullie volledig vrijblijvend kennismaken met de nieuwe stacaravanmodellen onder het genot van een drankje. Verder lichten we je toe wat de mogelijkheden zijn op Athena te Ossendrecht en ontvang je onze exclusieve kortingsbon* voor de aankoop van een stacaravan.
(* aan de kortingsbon zijn voorwaarden verbonden)

Je vakantiehuis op Athena te Ossendrecht
Eigenaar worden van een vakantiehuis op Athena Ossendrecht is vooral genieten van een eigen stek en de vrijheid om er elk weekend, tijdens elke vakantie of wanneer je op pensioen bent op uit te trekken.

Op Athena Ossendrecht kies je voor een unieke recreatieomgeving.
Je naturistisch plekje dicht bij huis. Makkelijk, functioneel en comfortabel. Het is je vakantie- en vrijetijdsbestemming die je rust en ontspanning biedt.

Je kan er genieten van het bos, de kinderspeelplaatsen, het zwembad, de sauna, het petanquen en de kantine of je kan gewoon lekker luieren in een ligstoel op je terras. Door de nabijheid van bossen, polders en heidegebieden is het een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
De wereld van ontspanning evolueert elk jaar sneller. Het uitgebreid gamma aan stacaravans dat wij u aanbieden is opgebouwd met de grootste aandacht voor kwaliteit, stijl en comfort.
Onze stacaravans worden geleverd door North Sea Caravans, onze partner te Melle (B), importeur van IRM mobilhomes (F) en Carnaby Holiday Homes (GB). Twee marktleiders inzake stacaravans. Twee merken die elk jaar trachten het woord stacaravan te herdefiniëren en er steeds een nieuwe invulling aan geven.

De stacaravans zijn lichte, verrassend ruime en gezellige vakantiewoningen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. IRM, zuiders, jong en licht. Carnaby, gezellig, huiselijk en luxueus. Zo vindt iedereen wel een model en indeling die bij hem of haar past.
Bovendien laat North Sea Caravans bij de fabrikanten regelmatig speciale modellen maken exclusief voor de Belgische en Nederlandse markt.
Ontdek onder andere het nieuwe model Nordik. Een 10m x 4m model, te verkrijgen in 3 verschillende interieurstijlen of zelf in te richten leefruimte.

Nog 6 jaarplaatsen voor stacaravans beschikbaar
Bij de inplanting van de jaarplaatsen voor stacaravans hebben we gekozen voor een informele inplanting om de eigenheid en het unieke karakter van Athena te behouden. Zo is elke plaats uniek. Tevens is er in de mate van het mogelijke rekening gehouden met een goede oriëntatie van de percelen, zodat je ook in het voor- en najaar kan genieten van het zonnetje. Verder hebben we voldoende ruimte voorzien voor nieuwe aanplantingen zodat je maximaal kan genieten van je recreatiewoning in een groene, en veilige omgeving.

De eerste stacaravans werden in 2009 geplaatst. Nu in 2018 hebben we 39 jaarplaatsen voor stacaravans aangelegd. Op dit moment zijn er nog 6 jaarplaatsen beschikbaar (S27, S28, S29, S30, S31 en S34).

We zien jullie graag op zaterdag 13 oktober tussen 13u en 16u30.

Inschrijven is niet verplicht maar om u zo goed mogelijk te woord te staan vragen wij u onderstaand formuliertje in te vullen. Tevens ontvangt u dan uw informatiepakketje van te voren (per mail).

Tot dan!

links: 

North Sea Caravans
Brusselsesteenweg 28B
9090 Melle – België
route

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...

Ossendrecht

Nederlandse gasten nu al welkom!

Gasten nu al, onder bepaalde voorwaarden, welkom! In deze onzekere tijden ziet het er naar uit dat verre reizen deze zomer waarschijnlijk niet mogelijk  zijn, dus laat ons gezellig “lokaal...