Athena Ossendrecht

De meivakantie wordt dit jaar gezellig.

Kom genieten van een heerlijke vakantie op Athena Ossendrecht.

Je kan deelnemen aan onze familiale activiteiten zoals een heidewandeling met picknick, survivallen voor dummies of de kinderen kunnen zich laten gaan op het springkasteel.

Heb je het graag wat meer relaxt dan is de kidssauna of de sauna met opgietsessies iets voor jou.

Ook kan je culinair genieten van paella, barbecue of een pannenkoekenmiddag. Onze bistro of afhaal is alle dagen open voor pasta’s, hamburgers, frietjes, … We zorgen voor een boordevol programma waarbij niemand zich hoeft te vervelen.

 • 1 mei: Survivallen voor dummies op 1 en 2 mei
  Door te gaan koken in de natuur maak je de voorouder in jezelf los en voel je je een jager-verzamelaar. Wildplukken in de vrije natuur en daarvan een heerlijke maaltijd maken, met wilde, eetbare planten en bloemen is lekker, verrassend en eerlijk en het brengt je dichter bij de natuur. Ben je benieuwd hoe je kan overnachten, een stevig kamp kan bouwen of een vuurtje kan maken dan mag je dit weekend zeker niet missen!

 • 1 mei maaltijd: koken in de natuur
  meer info volgt

 • 4 mei: pannenkoeken
  (lunch) € 2 kinderen en € 5 volwassenen (pannenkoeken + drankje)

 • 6 mei: wandeling + picknick
  Wandeling in Grenspark De Kalmthoutse Heide
  vertrek vanop de camping
  ’s morgens gezamenlijk Picknick maken vanaf 10u
  Wandeling +- 11u tot 15u (.. km)

 • 8 mei: pannenkoeken
  (lunch) € 2 kinderen en € 5 volwassenen (pannenkoeken + drankje)

 • 8 mei: Paëlla
  meer info volgt


 

Corona is helaas nog steeds onder ons. Maar we kijken vol goede moed uit naar het seizoen van 2021.

Daarom zitten we op Athena niet stil. We plannen zoveel mogelijk activiteiten die, indien nodig, kunnen doorgaan in kleine groepjes in de buitenlucht. Zin om dit te ontdekken, boek dan nu alvast je verblijf.
Indien het vanwege de Coronamaatregelen onmogelijk is om af te reizen naar Athena wordt uw reservatie gratis geannuleerd.

Zoals altijd houden we rekening met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen, volg zeker onze socials via facebook.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht) Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen....