Athena Ossendrecht

Hemelvaartweekend toveren we om tot Wellnessweekend 12 tot 16 mei.

Vier een hemelvaartweekend weg, voor de tweede keer organiseren we dit weekend in het teken van Wellness. Dit voor iedereen die een gezonde levensstijl wil nastreven. Zo plannen we Yoga en Pilates sessies in kleine groepjes en in openlucht. Half mei kunnen we in onze ruime sauna hopelijk genieten van verschillende opgietsessies met kruidige oliën en rustgevende klankschalen.

Voor wie het af en toe iets sportiever mag, staan Henny en Wendy klaar om je helemaal onder te dompelen in de
wereld van Aquagym, Tae Bo en Zumba.

Het bos- en heidegebied van het grenspark De Kalmthoutse Heide leent zich uitstekend voor een looptoertje of fikse
wandeling. En vanaf dit jaar kan je je uitleven op de mountainbike op het nieuw aangelegde parcours met, door het Grenspark slingerende, single tracks. Alle wandel- en fietskaarten van het grenspark zijn verkrijgbaar op de receptie.

Onze traditionele hemelvaartbarbecue steken we natuurlijk ook in een healthy jasje. We verrassen je met zoveel mogelijk lokale, biologische en gezonde producten die we ter plaatse voor je klaar maken.

De komst van het strijkkwartet Arco Brillante naar Athena in 2019 bleek een schot in de roos. Velen lieten zich meeslepen door twee violen, een altviool en een cello. Er werd heerlijke licht verteerbare klassiekers van onder andere Haydn en Pachelbel gespeeld. Wie weet, wanneer de coronamaatregelen het toelaten, kunnen we dit samen opnieuw beleven.

Volg het laatste nieuws op onze website en socials

Verdere info volgt.

Corona is helaas nog steeds onder ons. Maar we kijken vol goede moed uit naar het seizoen van 2021.

Daarom zitten we op Athena niet stil. We plannen zoveel mogelijk activiteiten die, indien nodig, kunnen doorgaan in kleine groepjes in de buitenlucht. Zin om dit te ontdekken, boek dan nu alvast je verblijf.
Indien het vanwege de Coronamaatregelen onmogelijk is om af te reizen naar Athena wordt uw reservatie gratis geannuleerd.

Zoals altijd houden we rekening met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen, volg zeker onze socials via facebook.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht) Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen....