Athena Ossendrecht

Een zomer vol Wellness, genieten met de kids en lekker eten

Vorig jaar zagen we ons genoodzaakt om het animatieprogramma grondig om te gooien. Op dat moment was dat vrij frustrerend maar, er is iets moois uit voortgekomen. We hebben ons gericht op activiteiten die meermaals per week plaatsvonden zoals aquagym, pilates, yoga,  kinderanimatie, muziek, … dat leverde een zeer ontspannen sfeer op. En daar zetten we dit jaar verder op in.

Maar natuurlijk organiseren we ook nog muziek in de natuur, gekend van ‘klassiek in de natuur’ maar in een nieuw jasje, dansavonden, sport- en spelactiviteiten…

In het zomerseizoen hebben we 2 kids-weken waarbij extra veel activiteiten worden georganiseerd voor kinderen.

Zelf koken hoeft ook dit jaar niet elke dag, in onze bistro en afhaal zijn er verschillende pasta’s, hamburgers en snacks te verkrijgen.

In het weekend kan je genieten van een heerlijk en vers bereid 3-gangen menu of barbecue

Verdere info volgt.

Corona is helaas nog steeds onder ons. Maar we kijken vol goede moed uit naar het seizoen van 2021.

Daarom zitten we op Athena niet stil. We plannen zoveel mogelijk activiteiten die, indien nodig, kunnen doorgaan in kleine groepjes in de buitenlucht. Zin om dit te ontdekken, boek dan nu alvast je verblijf.
Indien het vanwege de Coronamaatregelen onmogelijk is om af te reizen naar Athena wordt uw reservatie gratis geannuleerd.

Zoals altijd houden we rekening met de op dat moment geldende overheidsmaatregelen, volg zeker onze socials via facebook.

 

 

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

UPDATE 13/01/2021 (Nederland -> Ossendrecht) Lockdown verlengd tot 9 februari. Eet- en drinkgelegenheden blijven gesloten. Bestellen afhaalmaaltijden blijft mogelijk. Sauna blijft gesloten. binnen en buiten groepen van maximaal 2 personen....