Athena Ossendrecht

bekijk hier de foto's van de plaatsing
ligging nieuwe zone in park
ligging nieuwe gastenplaatsen en sanitaire unit
unit wordt om 6u gebracht
kraanmannen komen ook aan
eerste poging tot plaatsing
zicht op buitendouche
tweede poging plaatsing
unit wordt met kraan op betonnen platen geplaatst
unit staat op zijn plek
zijwand unit
buitendouche maar toch overdekt
pergola wordt geplaatst
pergola wordt geplaatst
buitendouche
doucheruimte met wastafels
douches met privédouche
familiebadkamer met babybadje

Het oude voetbalveld werd afgelopen najaar volledig heraangelegd. Er werden ..  plaatsen aangelegd voor passanten met camper, caravan of tent. Elke plek beschikt over een 10 Ampere stroomaansluiting. De ruime plaatsen werden met mooie inheemse beplanting verfraaid.

Maar de kers op de taart is de nieuwe sanitaire unit, met binnen- en buitendouches, familiebadkamer en binnentoiletten in de unit en onder de luifel een afwasruimte en wastafels.

De unit werd afgelopen week op Athena Ossendrecht geplaatst. Op dit moment wordt deze verder afgewerkt. Volgende week wordt er bestrating aangelegd waarna onder de pergola de wastafels en afwasbakken geplaatst worden.

De foto’s geven een beeld van de plaatsing, de werken en de binnenafwerking. Voor eind april is de nieuwe sanitaire unit volledig afgewerkt en klaar voor gebruik.

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Ontdek onze Coco Sweets!

NIEUW: Onze Bohemian Verhuuraccommodaties Onze spiksplinternieuwe Coco Sweets werden begin juli geleverd en bleken meteen een schot in de roos. Ze zijn bijna volboekt voor de ganse zomer. Ontdek onze...

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...