Athena Ossendrecht

elke dag een yogasessie

Yoga (gratis / 1u per dag)

Een ochtend- en een avondflow en 2 middagflows.
Voor iedereen toegankelijk. De ochtend flow zal voornamelijk ontspannend en opwekkend zijn. Zich echt richten op het lijf klaar en wakker maken voor de dag.

De avond flow is een ontspannende los latende flow. Het lichaam en de geest klaar maken voor een goede nachtrust. Prikkels verwerken en spanningen uit het lijf laten vloeien.

De 2 middag flows zullen echt de basis van yoga omvatten en hier en daar iets meer tempo hebben. Alle flows zullen prima bij te houden zijn voor beginners en bij de wat moeilijkere poses geef ik aanpassingen voor als ze te zwaar zijn. Niemand hoeft al lenig te zijn, want je bent waar je bent en daar pas je de houdingen op aan. Daar zal ik bij helpen. Ik zorg voor fijne muziek om een ontspannen sfeer te creëren.

tijdstippen:

  • woensdag:  avondflow van 21u tot 22u

  • donderdag: middagflow van 15u tot 16u

  • vrijdag: ochtendflow van 8u tot 9u

  • zaterdag: middagflow 11u tot 12u

  • zondag: middagflow 11u30 tot 12u30


terug naar Wellness weekend

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Heb jij je dichtbij vakantie al geboekt?

Aan de Nederlands-Belgische grens, niet ver van Antwerpen vind je één van de prachtigste naturistenparken. Athena, 14 hectare groot, is zeer rustig gelegen in een heuvelachtige en bosrijke omgeving van...

Ossendrecht

Ontdek onze Hemelvaart Pinksteren Campingpromo

Vanaf € 179,10 voor 12 nachten. Tijdens het Hemelvaart en Pinksterweekend is het steeds gezellig druk op Athena. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zoals bbq’s, wandelingen, Pinkstervolley tornooi...