Athena Ossendrecht

Zomer van Antwerpen is een uitbundig zomerseizoen dat in juli en augustus op de meest onverwachte plekken opduikt en voelbaar is in de hele stad. Wereldse muziek op de gezelligste pleintjes, bijzondere theatervoorstellingen op aparte locaties, films aan de Schelde en het beste uit het hedendaagse circus op een nieuwe plek aan de Ledeganckkaai, net voorbij het Antwerpse Zuid.

Zomer van Antwerpen neemt u bijna twee maanden lang mee op reis.
Soms letterlijk wanneer u inscheept voor een avondlijke tocht mét overnachting en verhaaltje-voor-het-slapengaan, wanneer u meetrapt in de piratenpedalo of wanneer u gelanceerd wordt met de ruimteraket op de Magische Molen.

Maar u reist ook in gedachten tijdens de 20 reisfilms, of in de dromen van theater- en circusmakers.

En wie deze zomer het programma achterna reist komt alvast op verrassende plekken in de stad terecht.

Een uniek programma met veel creaties, de mooiste internationale producties, een warm publiek en voor het eerst: Royal de Luxe tijdens de solden op de Meir.

externe link: zomer van Antwerpen

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Ontdek onze Coco Sweets!

NIEUW: Onze Bohemian Verhuuraccommodaties Onze spiksplinternieuwe Coco Sweets werden begin juli geleverd en bleken meteen een schot in de roos. Ze zijn bijna volboekt voor de ganse zomer. Ontdek onze...

Ossendrecht

Virtuele Open Dag gemist?

Op de jaarlijkse Open Dag, dit jaar gepland was op 7 juni, zetten de naturistische vakantieparken en campings in Nederland hun deuren open. Dit stelt de niet-naturist in staat om...