Athena Ossendrecht

Zomer van Antwerpen is een uitbundig zomerseizoen dat in juli en augustus op de meest onverwachte plekken opduikt en voelbaar is in de hele stad. Wereldse muziek op de gezelligste pleintjes, bijzondere theatervoorstellingen op aparte locaties, films aan de Schelde en het beste uit het hedendaagse circus op een nieuwe plek aan de Ledeganckkaai, net voorbij het Antwerpse Zuid.

Zomer van Antwerpen neemt u bijna twee maanden lang mee op reis.
Soms letterlijk wanneer u inscheept voor een avondlijke tocht mét overnachting en verhaaltje-voor-het-slapengaan, wanneer u meetrapt in de piratenpedalo of wanneer u gelanceerd wordt met de ruimteraket op de Magische Molen.

Maar u reist ook in gedachten tijdens de 20 reisfilms, of in de dromen van theater- en circusmakers.

En wie deze zomer het programma achterna reist komt alvast op verrassende plekken in de stad terecht.

Een uniek programma met veel creaties, de mooiste internationale producties, een warm publiek en voor het eerst: Royal de Luxe tijdens de solden op de Meir.

externe link: zomer van Antwerpen

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Ontdek onze COCO SWEETS

🎉🎉Nieuw te huur vanaf 1 mei! Geen super-de-luxe verblijf maar alle basisbenodigdheden voor een authentieke en betaalbare kampeervakantie.🍀⛺️ In onze nieuwe ecovriendelijke Coco Sweet beleef je het pure kampeergevoel zonder...

Ossendrecht

Sauna krijgt grondige schoonmaakbeurt

De sauna op Athena te Ossendrecht zal op zaterdag 16 november 2019 gesloten zijn wegens grote schoonmaak tijdens het werkweekend. Onze excuses voor het ongemak. Onze basic sauna is het...