Reserveren? Zo gedaan!
U kan via ons reservatieformulier op eenvoudige wijze een reservatieaanvraag plaatsen voor een vakantiewoning, een safaritent of kampeerplaats.
We adviseren u om tijdig te reserveren!
“Mijn vraag is: als er een reservering gemaakt wordt en de regering verstrengt de maatregelen ik terug kan annuleren? “

Bijzondere voorwaarden voor verblijven tot en met 31 maart 2020: Wanneer je door de lokale maatregelen geen toegang meer hebt tot het park kan je je reservatie annuleren of omboeken naar een latere datum. Bij annulatie worden eventueel betaalde voorschotten volledig terugbetaald.

We zijn afhankelijk van de door de overheid genomen maatregelen. Wij passen ons steeds zo snel mogelijk aan en doen er alles aan om je een fijn verblijf op Athena te bezorgen. Wij gaan tijdens het seizoen voor jullie graag creatief te werk om jullie eten, drinken en activiteiten, passend binnen de maatregelen, aan te bieden.

Wat kan je nu reserveren (situatie 14 oktober 2020) : Check onze laatste Corona update

  • Athena Ossendrecht (Nederland)

    • kamperen -> vanaf 1 mei -> naar kamperen

    • huren -> vanaf 8 mei > naar huren

    • Voor kampeerders is de camping open en zijn op dit moment (14/10/20) de sanitaire gebouwen geopend.  • Athena Helios (België)


  • Athena Le Perron (België) 

Kalender

Nieuws

Ossendrecht

Athena Ossendrecht nieuws: corona update

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben heeft de Nederlandse overheid een gedeeltelijke lockdown ingelast om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Er wordt vooral ingegrepen waar het risico op...

Athena Naturisme

Blog 22: Naturisme op het internet

Een Nieuwe blog van Nick en Lins (Naked Wanderings) voor Athena. Ook het naturisme heeft z’n weg naar het internet gevonden. Of dat wel zo’n goed idee was, daarover zijn...